ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Zoe Russell van Madi Lane over de digitale catwalk en persoonlijke beursdata

Zo houden we de schwung in onze branche. Wat doen de fabrikanten om de trouwbranche verder te stimuleren? We vroegen het een aantal spelers.

“De interesse van retailers en bruiden in Madi Lane is gegroeid ondanks de huidige situatie waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Toen we modeshows en internationale beurzen moesten afgelasten, organiseerden we al gauw onze eerste exclusieve digitale catwalk, waarop onze nieuwe ontwerpen uit de Marrakech-collectie tot in detail werden gepresenteerd. Dankzij ons creatieve team bestaand uit ontwerpers, fotografen en videografen hebben we deze digitale catwalk binnen tien dagen wereldwijd naar onze huidige retailers en naar potentiële retailers kunnen sturen.

Virtuele functies

We hebben ons gericht op het ondersteunen van onze bruiden in deze tijd van onzekerheid, door ze enthousiast te maken over hun bruiloften en actief betrokken te blijven op sociale media. We bieden wekelijkse virtuele try-on-functies van onze jurken, make-up-tutorials van een vooraanstaande visagist en kijkjes achter de schermen. We sturen lookbooks van hoge kwaliteit naar onze retailers met informatie over de bestverkochte en populairste japonnen op sociale media. Alle content die we in de studio of via onze reguliere fotoshoots maken, wordt geüpload naar een gedeelde dropbox. Deze wordt voortdurend bijgewerkt en is een populaire tool voor onze retailers.

Beursdata

Het aantal boekingen voor onze trunk shows in Europa is in deze periode toegenomen. Omdat Europese retailers de jurken van Madi Lane graag persoonlijk zien, namen we ook deel aan de European Bridal Fair in Essen in juli. We waren erg blij dat we onze Marrakech-collectie persoonlijk hebben gepresenteerd en dat we onze magie konden delen met de Europese bruidsmarkt. We zullen in september ook tijdens de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week een stand hebben met weer een nieuwe collectie, waarvan we hopen dat deze bij de retailers in de smaak valt!”

DEEL DIT BERICHT