ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

promoot uw merk en uw collecties met sposa facts

succesvol bruidsmode specialisten bereiken doormiddel van uw b2b communicatie via Advertenties en advertorials in het magazine, online nieuwsbrieven en de Sposa Facts website.

Sposa Facts communiceert met en informeert haar vaklezers over alle marktontwikkelingen, trends, consumentengedrag, bedrijfsontwikkelingen en alle nieuwsfeiten in de bruidsmodebranche. Sposa Facts is onderdeel van Bruidmedia, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De ruim 25 jaar vakexpertise in deze internationale markten vertaalt zich in Sposa Facts tot een toegankelijke en volwaardige formule waarmee de vaklezer zich gemakkelijk identificeert.

totale oplage per editie
0
oplage Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland
0
oplage Nederland & BelgiE
0
edities per jaar
0

waar vakgenoten elkaar informeren!

Sposa Facts wordt in de eerste plaats gemaakt voor retail bruidsmode specialisten. Actief met bruidsmode, gelegenheidsmode, bruidsaccessoires en/of bruidegomsmode. Daarnaast wordt Sposa Facts gelezen door agenten, vertegenwoordigers van merken, importeurs en fabrikanten in de bruidsmodebranche.

Deze vakgenoten worden bovendien actief betrokken bij de samenstelling van het magazine. Dit geeft de inhoud een interactief en aansprekend karakter!

Sposa Facts communiceert met haar vaklezers over marktkontwikkelingen, trends, consumentengedrag, bedrijfsontwikkelingen en de vele nieuwtjes in de bruidsmodebranche.

internationale fabrikanten

U bedrijf werkt vanuit het land waar u gevestigd bent en u heeft interesse om u positie in de 5 landen waar Sposa Facts wordt gepubliceerd verder te ontwikkelen.

Uw contactpersonen zijn centraal te bereiken in ons kantoor in Nederland. Één contact, vijf landen, 600.000 bruidsparen. Zowel B2B als B2C.

Eenvoudig samenwerken zoals u het past.

Wij werken graag samen met u aan een passend mediaplan voor uw merk – Een goede mix van print en online, passend bij uw wensen en uw budget.

PRINT

Sposa Facts magazine bij uw klanten en prospects op de deurmat.

ONLINE

Uw exclusieve merken content landt direct in uw doelgroep.

uw gesprekspartners

 

Ulli Schaeder

Mail. u.schaeder@bruidmedia.nl
Tel. +31 (0) 33 750 3500

Rob Klaarenbeek

Mail. r.klaarenbeek@bruidmedia.nl
Tel. +31 (0) 33 750 3500

Wat kan Sposa Facts voor mijn bedrijf betekenen?

Wij brengen u in contact met de bruidsmodebranche. In het magazine en online. Sposa Facts is relevant voor haar abonnees door te publiceren over trends en ontwikkelingen in de markt, het consumentengedrag, bedrijfsstrategie, winkel inrichting en veel ander nieuws uit de branche.

Sposa Facts als vakblad verbindt actuele redactionele content met relevante advertenties in premium print- en digitale media.

U mag van ons een mediaplan op maat verwachten, passend bij uw strategieën en ideeën. Wij denken graag met u mee!