ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

De nieuwe editie verschijnt over:

dagen
uren
minuten
seconde

over sposa facts

waar vakgenoten uit de bruidsmode branche elkaar informeren over de nieuwe collecties, trends en bedrijfsontwikkelingen. Met Sposa Facts blijft u op de hoogte van marktontwikkelingen, consumentengedrag en nieuws in de bruidsmodebranche. 

Sposa Facts is een uitgave van Bruidmedia. Vestigingen van Bruidmedia zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De ruim 25 jaar vakexpertise in deze internationale markten vertaalt zich in Sposa Facts tot een toegankelijke en volwaardige formule waarmee de vaklezer zich gemakkelijk identificeert.

Casablanca Bridal & Beloved

Doelgroep

Sposa Facts magazine wordt in ”controlled circulation” aan alle bruidsmode detaillisten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verstuurd. Het magazine gaat ook naar alle fabrikanten, agenten en importeurs die actief zijn in de bruidsmode, bruidegommode, accessoires en gelegenheidsmode in Centraal-Europa. Vakgenoten worden bij de samenstelling van de inhoud actief betrokken. Dit geeft de inhoud van het magazine een interactief en aansprekend karakter!

lees de nieuwste
sposa facts nu online

Sposa Facts magazine verschijnt 3 keer per jaar.

Eind maart, half juli en eind november.

In de editie van eind november ligt de redactionele focus op het lopende verkoopseizoen bij de detailhandel, veel over verkoopsupport of marketingtools die fabrikanten aan winkels bieden.
Eind maart ligt de redactionele focus op de start van het nieuwe inkoopseizoen voor de detailhandel en op de komende vakbeurzen in het nieuwe seizoen.

OPLAGE
Ongeveer 5.000 per editie, waarvan 3.250 Duitstalig voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en 1.750 Nederlands voor Nederland en België.

online

de Sposa Facts website is 24/7 bereikbaar en altijd actueel

Sposa Facts newsletters verschijnen regelmatig en bieden u actuele updates uit de branche, collectie nieuws, beurs uitnodigingen, event updates en meer.

redactie

Wilt u nieuws, een oproep, een statement of informatie over uw bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen? Neem contact op met de redactie t.n.v. Susan Lippe!