ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Winston Yeh, Kenneth Winston: Verkoop vanuit het schap?

Het is oneerlijk om Gen Z ongeduldig te noemen, een generatie die dingen zo snel mogelijk wil hebben. Dit gedrag werd uiteindelijk de nieuwe norm gemaakt door grote bedrijven als Amazon. Moeten we als bruidsmodelabel en bruidswinkel de vraag naar verkoop vanuit het schap mogelijk maken? Absoluut!

Deze kooptrend neemt jaar na jaar toe. Moeten we onze productiecycli aanpassen aan de nieuwe generatie? Ja, maar langzaam en niet te drastisch, want naar mijn mening is dit aandeel bruiden nog relatief klein.

LICHAAMSBEWUSTZIJN

Een groot deel van de Gen Z is zich bewust van hun lichaam en daarom bieden wij al jaren customized jurken aan. We hebben nooit in standaardmaten geloofd, en hebben altijd al maatwerk aangeboden. De mythe dat bepaalde silhouetten bedoeld zijn voor bepaalde lichaamstypes is belachelijk. Ik heb er nooit in geloofd en heb altijd tegen bruiden gezegd: “Jij weet wat goed bij je staat en je weet ook dat jíj zelfvertrouwen uitstraalt, niet je trouwjurk.”

DOELGROEPEN

Aanvankelijk was de Kenneth Winston-collectie meer gericht op de volwassen bruid, terwijl Ella Rosa de jongere bruid aansprak, maar na verloop van tijd hadden we het gevoel dat deze rolverdeling niet werkte. In plaats daarvan begonnen we te ontwerpen voor een specifieke esthetiek. We wilden dat beide collecties zouden schitteren op verschillende soorten bruiden, waarbij niet de leeftijd bepalend is, maar meer de stijl. Kenneth Winston is ontworpen voor de glamoureuze high-end bruid, de Ella Rosa-collectie voor de elegante bruid next door.

www.kennethwinston.com

Winston Yeh, Head Designer bij Kenneth Winston over snelle, kant-en-klare verkoop.

DEEL DIT BERICHT