ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Wilvorst directeur Andreas Wolf over nieuwe mogelijkheden door social media

Zo houden we de schwung in onze branche. Wat doen de fabrikanten om de trouwbranche verder te stimuleren? We vroegen het een aantal spelers.

“Met de productie op het hoofdkantoor van het bedrijf in Duitsland konden we actief reageren op de nieuwe situatie tijdens de coronacrisis. Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gedurende deze tijd te vervullen, hebben we 1000 gezichtsmaskers gedoneerd, die nu ook verkrijgbaar zijn via onze online shop. De seizoensvoorbereiding is inmiddels met veel inzet en passie gestart. Voor onze vier collecties hebben meerdere fotoshoots gedaan aan de Oostzee en in Hamburg. We zijn dus klaar voor het nieuwe seizoen en kijken ernaar uit om weer betrokken te zijn bij de mooiste dag van iemands leven.

Social media

Uit de polls op onze social media-kanalen is ook gebleken dat bruiloften op kleinere schaal zijn georganiseerd of zijn uitgesteld. Vooral tijdens de lockdown-tijd brachten de koppels veel tijd online door, zodat we in communicatie met onze volgers konden uitweiden over de nieuwe kleurthema’s. Alle outfits van de nieuwe collecties zijn nu ook digitaal te zien via zogenaamde Holoman-foto’s. De focus ligt daarbij op de pasvorm, de samenstelling en de details van de nieuwe collectiemodellen.”

DEEL DIT BERICHT