ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Werner de Vlieger: Minimumlonen zijn met 20% gestegen

De CEO van MRFG zegt alleen met behulp van prijsaanpassingen kunnen we hoogwaardige producten met maximale flexibiliteit blijven aanbieden.

“We hebben de prijzen per 1 januari van dit jaar verhoogd vanwege onze hogere overheadkosten. Er ligt al een tijdje druk op ons als bedrijf om deze prijsverhoging door te rekenen, maar we hebben geprobeerd om dit zo lang mogelijk uit te stellen. Veel factoren die de prijzen verhogen liggen buiten onze controle. De redenen voor de prijsstijgingen zijn stijgende exploitatiekosten voor brandstof en energie, duurdere stoffen en hogere transportkosten voor de levering van deze stoffen. Daarnaast zijn de minimumlonen in ons productieland Portugal dit jaar met 20 procent gestegen. Al deze factoren hebben ons gedwongen de prijzen te verhogen om onszelf als bedrijf op verantwoorde wijze te beschermen.”

 

Unieke kwaliteit

“Als we onze unieke kwaliteit willen blijven bieden met bruidsmode die in Portugal is gemaakt met Europese stoffen, zullen prijsverhogingen onvermijdelijk zijn. We zijn nog steeds van mening dat we met de nieuwe prijzen een uitstekend en eerlijk product aanbieden. We begrijpen dat prijsaanpassingen delicaat zijn en voor iedereen op een moeilijk moment komen, maar we zijn van mening dat we ons alleen kunnen onderscheiden door producten van hoge kwaliteit met maximale flexibiliteit aan te bieden. Alleen met behulp van de prijsaanpassingen kunnen we dit in de toekomst garanderen.”

www.mrfg.be

werner-de-vlieger-mrfg

DEEL DIT BERICHT