ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Wat is er nieuw bij Églantine?

Het team van Églantine werkt hard aan de collectie voor 2025. De eerste fotoshoots zijn momenteel gepland en Sposa Facts heeft al een blik kunnen werpen op de nieuwe trends. Maar wat maakt deze Franse bruidsmodefabrikant zo speciaal?

Klanten als inspiratiebron

Voor Églantine zijn klanten de primaire inspiratiebron. Het bedrijf zet in op intensief klantencontact met zijn boetieks. Ook de directe relaties met de eindgebruiker – via sociale media of op trouwbeurzen – worden bevorderd om nieuwe trends te ontdekken. Qua stijl staat Églantine voor elegantie en vrouwelijkheid – alle designs kenmerken zich door romantische details en zijn gericht op de moderne bruid.

Verheug u op de collectie 2025

De collectie van 2025 zet, net als de voorgaande collectie, de trend naar eenvoud voort. Centraal staan minimalistische en natuurlijke ontwerpen. In de nieuwe collectie wordt elegantie gecombineerd met landelijke flair. De landelijke touch interpreteert de bohemien-stijl op een nieuwe manier en zet tegelijkertijd in op bewegingsvrijheid. De stijlen schitteren door bloemig en guipure-kant en bieden een vleugje pailletten. De bloemenprints zijn te vinden op lichte, zijdeachtige stoffen. Er worden ook jurken in warme kleuren en eucalyptusgroen gepresenteerd.

Collectie Bella 2025

De bruidsjurken van de collectie Bella 2025 tonen een vleugje haute couture en veel karakter! De collectie is een toonbeeld van hoe Églantine met creativiteit en technische knowhow bruidsjurken ontwikkelt om kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden.

Églantine als merk

De Églantine Groep is al 30 jaar gespecialiseerd in bruidsmode. In hun Franse atelier in de buurt van Angers worden zowel jurken als accessoires ontworpen en vervaardigd. In totaal zijn bijna 20 medewerkers in dienst bij het bedrijf.

Contact:
Carine Dammann
c.dammann@eglantine-creations.com

Dromerige bruid leunend met haar hand onder haar kin in een witte kanten jurk, zittend voor een ijzeren hek en omgeven door groen.

DEEL DIT BERICHT