ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Tiffany London, Tiffany Rose: Wettelijke huwelijken

Wij zijn gespecialiseerd in trouwjurken die onopvallend, eenvoudig en betaalbaar zijn. Sinds april 2020 groeit het aantal klanten in Centraal-Europa, omdat zij precies dit soort japonnen zoeken voor hun burgerlijk huwelijk. De lockdown heeft ertoe geleid dat minder stellen trouwen. En veel bruidsparen die hun wettelijke huwelijk wel op korte termijn laten doorgaan. Deze ontwikkeling heeft Alie Street nog relevanter gemaakt, aangezien onze trouwjurken op voorraad zijn en de volgende dag naar onze klanten op het vasteland van Europa kunnen worden verzonden.

Nieuwe bruidsmodecollectie

We denken dat de komende jaren steeds meer bruiden zullen kiezen voor enkel een burgerlijk huwelijk. Daar hebben we ons op voorbereid: we hebben de productie van onze populairste modellen verhoogd en onlangs een nieuwe bruidsmodecollectie gelanceerd om onze klanten een nog grotere keuze te bieden. Onze ervaring is dat bruiden japonnen tot kniehoogte kiezen in plaats van lange, extravagante trouwjurken. Ze houden van modellen die nauwsluitend, comfortabel en draagbaar zijn.

Online en gespecialiseerde verkoopkanalen

We zien online en gespecialiseerde retailkanalen als symbiotisch. Beide vormen van distributie helpen elkaar in plaats van met elkaar te concurreren. Veel bruiden geven de voorkeur aan persoonlijk advies. Onze dealers bieden dit advies over de keuze van stijl en pasvorm, evenals een eigen vermaakservice.

www.tiffanyrose.com

De Britse ontwerpster Tiffany London van Tiffany Rose, over de symbiotische relatie tussen speciaalzaken en online retailers.

DEEL DIT BERICHT