ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Hiltrud Lohrengel van Lohrengel

Hoe positioneren merken zich voor de toekomst? Welke richting volgen ze als het gaat om veelbesproken onderwerpen als marketing, verkoop, logistiek en collectievorming?

Hoe positioneren merken zich voor de toekomst? Welke richting volgen ze als het gaat om veelbesproken onderwerpen als marketing, verkoop, logistiek en collectievorming? Welke kansen worden nu al benut en waar is nog behoefte aan verandering? Sposa Facts vroeg veertien experts uit de sector naar hun strategieën voor 2020.

“WE BENADRUKKEN DIE PRACHTIGE RONDINGEN.”

Lohrengel over curvy brides.

Echt in plaats van perfect
“Bij geen enkele vrouw zou er discussie moeten zijn over haar figuur als ze haar trouwjurk uitkiest. Het gaat om een goed gevoel. En dat is een kwestie van de perfecte pasvorm. Daarom testen wij onze nieuwe collecties niet op poppen, maar op echte mensen met diverse figuurtypes. Voor deze aanpak maken we vaak gebruik van Facebook. Waar vroeger de vrouwelijkheid van de rondere bruid verborgen bleef, leggen we nu meer en meer de nadruk op haar curves. We willen het voor vrouwen zo fijn mogelijk maken in de zoektocht naar hun perfecte look. Het spreekt voor zich dat we onze kennis steeds verder doorontwikkelen. Met onze Molly Monroe-collectie spelen we in op de tijdsgeest, ook na 2020.”

HILTRUD BECHER
De directeur van Lohrengel gaat voor de perfecte pasvorm.

DEEL DIT BERICHT