ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Carlo Pignatelli

Hoe positioneren merken zich voor de toekomst? Welke richting volgen ze als het gaat om veelbesproken onderwerpen als marketing, verkoop, logistiek en collectievorming? Welke kansen worden nu al benut en waar is nog behoefte aan verandering? Sposa Facts vroeg veertien experts uit de sector naar hun strategieën voor 2020.

Hoe positioneren merken zich voor de toekomst? Welke richting volgen ze als het gaat om veelbesproken onderwerpen als marketing, verkoop, logistiek en collectievorming? Welke kansen worden nu al benut en waar is nog behoefte aan verandering? Sposa Facts vroeg veertien experts uit de sector naar hun strategieën voor 2020.

“2020 WORDT EEN NIEUW BEGIN.”

Carlo Pignatelli over made in Italy en digitalisering.


Haute couture
“Ik werk samen met mijn neef Francesco, de creative director van onze style departments, en mijn medewerkers aan een collectie met een volledig nieuw concept voor zowel de bruid als de bruidegom. Daarbij nemen we onze principes haute couture en made in Italy uiteraard heel serieus. 2020 wordt een nieuw begin voor ons merk. Er komt veel nieuws; zo willen we bijvoorbeeld doorontwikkelen naar landen waar we nog niet vertegenwoordigd zijn.”

Naamsbekendheid
“Digitalisering heeft de manier waarop we communiceren veranderd. Tegenwoordig verschijnen bruidsparen zeer goed geïnformeerd in winkels. Ik denk dat digitale media ons de kans geven om dichter en directer bij de klant te staan en hen te vertellen over ons werk en merk. Daar werken wij op dit moment aan. Maar ik zie ook het gevaar van grote verwarring onder consumenten, die soms de draad kwijtraken door alle research. Daarom werken we consequent aan onze naamsbekendheid en het optimaliseren van onze website.”

CARLO PIGNATELLI 
De designer en eigenaar wil zijn merk verder internationaliseren.

DEEL DIT BERICHT