ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Sonja Jonkers, Casablanca: Dromen van bruiden waar maken

Al meer dan 20 jaar streven we ernaar een partner te zijn voor onze winkeliers - in goede en slechte tijden. In 2020 zijn we het Casablanca C.A.R.E.S. programma gestart. Het biedt onze klanten voldoende financiële ruimte en heeft als centrale doelstelling om met een gezamenlijke verantwoordelijkheid de continuïteit te waarborgen. Ons klantcontact is heel open, alles is bespreekbaar. Voor elke situatie vinden we een passende oplossing. In Europa bieden we samples aan uit eerdere collecties met 70% korting. Onze klanten kopen deze japonnen als samples en werken met nabestellingen.

C.A.R.E.S 2021

Het programma wordt in 2021 verder uitgebreid en biedt bijvoorbeeld een speciaal betalingsplan aan voor maximaal 16 weken. We zien af van 15% aanbetalingen voor op maat gemaakte japonnen en bieden gratis trunkshows aan in combinatie met een passende voorraadbestelling. Er is geen minimum bestelhoeveelheid en we hebben interessante aanbiedingen.

Doe een beroep op de industrie

Aangezien de situatie in de wereld elke dag verandert, moeten wij als sector de vinger aan de pols houden. Het is voor ons allemaal zo belangrijk om flexibel te zijn, samen te werken als een team en onze sector te beschermen tegen langdurige schade. Ik denk dat het onze plicht is als fabrikant om onze retailers financiële steun en middelen te bieden om ervoor te zorgen dat ze zo succesvol mogelijk zijn in deze bizarre tijden.

Altijd een stap voor

Als sector moeten we niet alleen gelijke tred houden met veranderingen, we moeten ze een stapje voor zijn! Mijn persoonlijk advies: deel uw mening en behoeften met uw leveranciers. Houd uw collecties, winkel en strategieën up-to-date, sta niet stil, innoveer en inspireer de bruiden. Profiteer van alle beschikbare technologie om toekomstige bruiden te bereiken. Bruiden willen nog steeds trouwen, het is onze gedeelde verantwoordelijkheid om hun dromen waar te maken.

www.casablancabridal.com

De International Sales Manager van Casablanca wil de branche zoveel mogelijk ondersteunen.

DEEL DIT BERICHT