ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Sonja Hoier, Kleemeier: Nauwe samenwerking met klanten

“Naar mijn mening zal het ontwerpproces niet zoveel veranderen, aangezien het eerste idee altijd vorm zal krijgen in je hoofd. Of het vervolgens op papier wordt gezet en wordt gedigitaliseerd of in één keer verder wordt ontwikkeld in het tekenprogramma, hangt af van de voorkeur van de ontwerper.”

Persoonlijk teken ik nog steeds graag op papier, want dan kan ik mijn inspiratie meteen uiten, of ik die nu opdoe tijdens een vergadering, in een café of in gesprek met klanten.

B-kwaliteit jurken

“We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de B-kwaliteit jurken en de monstercollecties een bestemming vinden. Aan de productiekant zorgen we ervoor dat al onze halffabricaten worden gebruikt.”

Verzoeken van klanten

“In ons segment proberen we trouwjurken individueel te ontwerpen, zodat ze zich onderscheiden van de concurrentie. De individualisering van de bruid staat bij ons niet op de voorgrond, omdat dit onze prijs en prestaties zou belasten. We werken zeer nauw samen met onze klanten om erachter te komen welke wensen en voorkeuren ze hebben. We bieden extra materialen aan om de gekozen jurk op verzoek van de klant aan te passen. Met glittertule kunnen jurken bijvoorbeeld nog mooier worden gemaakt.”

www.kleemeier.com

DEEL DIT BERICHT