ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Sanna Lindström: We willen als een beste vriendin voor onze community zijn.

In onze ateliers in Mönchengladbach, Krefeld, Ratingen, Hamburg en München moeten onze bruiden zich vanaf het begin comfortabel en veilig voelen. We hebben een sfeer van rust, comfort en familiariteit gecreëerd. Het monumentale pand met historische flair helpt om een sprookjesachtige sfeer te creëren die harmonieert met ons idee van Zweedse esthetiek en Scandinavische charme.

Van kleuren en muziek

Heldere, frisse kleuren, hoge plafonds, kroonluchters, houten vloeren en een overvloed aan verse bloemen zijn belangrijke elementen. Naast onze bruidsjurkenkamer, waar al onze trouwjurken hangen, zijn onze privé passuites ongetwijfeld de plek waar de magie plaatsvindt. Hier kunnen onze bruiden zelfs individueel hun droomjurk helpen ontwerpen. We ondersteunen deze passessies met aangename, emotionele achtergrondmuziek.

Gevarieerde content

Ook online, met 124.000 volgers op onder meer Instagram, zien we onszelf als een interactief ‘brand like a friend’ en vertrouwen we op gevarieerde content die ook thema’s als zelfliefde en female empowerment aan de orde stelt en zowel informeert als inspireert.

Businesspartner worden van Sanna Lindström? -> https://sannalindstroem.de/partner-atelier-werden/

Portrait photo of Sanna Lindstroem

DEEL DIT BERICHT