ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Rulabelle: De mooiste bruidsmeisjesjurken vanaf oktober verkrijgbaar!

Rulabelle is een nieuwe collectie die gespecialiseerd is in avondkleding. Het is vernoemd naar Ruth Larkin en haar dochtertje Annabelle.

Ruth Larkin is eigenaar van Lark Bridal Ltd, dat bruidsmodelabel Maggie Sottero verkoopt in 27 landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. “De flexibiliteit van Rulabelle stelt elke vrouw in staat haar eigen identiteit te creëren en speciale gelegenheidsmode te dragen die perfect past bij haar figuur en persoonlijkheid”, legt de doorgewinterde bruidsmodespecialist enthousiast uit.

1 jurk – 20 stijlen

De focus van deze collectie is een jurk die op niet minder dan 20 verschillende manieren gedragen kan worden. “We hebben de collectie ontworpen op basis van onze jarenlange ervaring in internationale bruidskleding en avondkleding. Met de ontwerpen wilden we een verscheidenheid aan stijlen en kleuren mogelijk maken en zo waardering tonen voor alle vrouwelijke maten en vormen”, legt Larkin uit.

Van bruidsmeisjes tot gala’s

De Rulabelle-collectie is de perfecte optie voor bruidsmeisjes, gala’s, bruiloftsgasten of feestelijke evenementen. “Dealers hoeven maar een kleine hoeveelheid voorraad te leveren en kunnen rekenen op een hoog investeringsrendement”, aldus Ruth Larkin. De collectie is vanaf oktober 2020 verkrijgbaar.

Contact:

info@rulabelle.com
Tel. +353 (0)90649 4698

DEEL DIT BERICHT