ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Rosa Clará: Het draait om een unieke winkelervaring

We bereiden ons met verschillende strategieën voor op de nieuwe Generation Zoomer: de bruiden die nu tussen de 20 en 25 jaar oud zijn. Persoonlijk geloof ik dat ons label tegenwoordig een unieke ervaring biedt voor alle bruiden. Bij Grupo Rosa Clará geloven we dat bruidsmodewinkels ook in de toekomst een onmisbaar aanspreekpunt zullen blijven. Daarom werken we intensief aan het optimaliseren van de klantbeleving in onze verkooppunten om deze nog unieker te maken.
DIGITALE STRATEGIE

Uiteraard blijven we werken aan onze digitale strategie. Het is belangrijk voor ons om zeer actief te zijn op social media en onze bruiden als onze vriendinnen te beschouwen. Rosa Clará-bruiden zijn veeleisend en hebben duidelijke aankoopcriteria en ideeën. Bovenal zijn ze erg stijlvol. Ze volgen de laatste trends en begrijpen en waarderen onze producten en de kwaliteit van onze stoffen.

TEAM VAN EXPERTS

Om ons aan te passen aan de nieuwe generaties, hebben we een team van experts gevormd dat de wereld rondreist om de beste stoffen en trends voor elke stijl en bruid te vinden. De onderwerpen body diversity en body positivity zijn ontzettend belangrijk voor ons. Deze thema’s worden geïntegreerd in het gehele ontwerpproces.

Ons hoofddoel is om elke bruid overal ter wereld op de belangrijkste dag van haar leven te kunnen kleden, daarom bieden we een breed scala aan maten, van 34 tot 60.

DIRECTE LEVERING WERKT NIET

Persoonlijk vind ik dat trouwjurken voor de nieuwe Generation Z niet direct geleverd hoeven te worden. Directe beschikbaarheid werkt niet op dezelfde manier in bruidsmode als in reguliere mode. We begrijpen het belang van het ‘hier en nu’ van de huidige generaties, maar het proces van het maken van een trouwjurk is iets heel anders. Dat kost veel meer tijd en gebeurt tenslotte maar één keer in het leven van een bruid. Voor ons is de aankoop van een trouwjurk als boetiekervaring het allerbelangrijkste. Dit is ook mijn tip aan de bruidsmodebranche: we werken voor klanten die zich deze winkelervaring de rest van hun leven zullen herinneren.

www.rosaclara.es

Designer Rosa Clará werkt met een internationaal team van experts om trends en stoffen te vinden.

DEEL DIT BERICHT