ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Romantica of Devon neemt Mon Cheri Bridals over

De Engelse bruidsmodefabrikant Romantica of Devon neemt Mon Cherie Bridals over met de labels Sophia Tolli en Martin Thornburg.

We zijn erg blij om samen te werken met het Mon Cheri-team, omdat dealers altijd veel positieve dingen hebben verteld over de ontwerpen van Sophia Tolli en Martin Thornburg. Als groep is Romantica nu in staat om een uitgebreider assortiment aan te bieden met verschillende looks, ontwerpen en prijzen”, meldt sales director James Waddington.

 

INTERBRIDE-PARTNER

“Als partner van Interbride zijn we al heel lang toegewijd aan de Europese markt voor bruidsmode en worden we al bijna twintig jaar vertegenwoordigd in Duitsland. We ondersteunen onze partners met onze klantenservice, marketing en productontwikkeling”, aldus Waddington. “We zijn verheugd dat we de merken Mon Cheri en Romantica in Europa verder kunnen uitbouwen en vertrouwen op onze kernwaarden: eerlijkheid, integriteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.”

 

VERTEGENWOORDIGERS

Romy Wolski blijft het merk Mon Cheri vertegenwoordigen voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sebastian Weiand blijft de collecties Romantica, Pure, Silhouette, Jennifer Wren evenals de gekleurde avondjurken vertegenwoordigen voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Samen met zijn vrouw Dorina werkt hij al acht jaar bij Romantica of Devon en biedt zijn klanten een zeer persoonlijke service.

www.romanticaofdevon.co.uk

www.moncheribridals.com

DEEL DIT BERICHT