ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Rolf Kuipers, Très Chic: Bruidsjurk met barcode

We nodigen onze klanten uit in onze Bridal Experience Showroom in Hengevelde, van april tot oktober presenteren we daar de 2022-collecties op paspoppen en de 2021-collecties hangend. Zo bieden we retailers de kans om flexibel in te kopen en in een prettige sfeer het hele team van Très Chic te leren kennen. Ook bieden wij accessoire- en bruidegomsmodefabrikanten, waarmee wij al jaren onze fotoshoots maken, de mogelijkheid om gebruik te maken van onze showroom.

Geoptimaliseerde processen

We hebben de afgelopen twee jaar gebruikt om onze bedrijfsvoering te reorganiseren en alle processen tot in het kleinste detail te optimaliseren. Dit betekent dat alle bruidsmode is voorzien van een barcode. Hierdoor is het mogelijk om elke japon in het productieproces te volgen. Dit is een groot voordeel voor bruidsmodewinkels. We hebben ook het ontwerpproces verbeterd, we evalueren de verkoop nauwkeurig en bieden veel diversiteit in de bruidsmode. In de afgelopen maanden, sinds ik de taken van mijn vader heb overgenomen, heb ik regelmatig bijeenkomsten gehouden met alle afdelingen om elk detail in alle processen echt te perfectioneren.

Exclusieve verkoop

We hebben besloten om de labels Jessie K., Made to Love en Miss Emily niet langer aan een exclusief aantal verkooppunten te verkopen. We willen ook nieuwe dealers de mogelijkheid geven om deze collecties te voeren. De collecties Trés Chic, Brinkman en Pure behouden hun exclusiviteit. Ik nodig bruidsmodewinkels uit om hun verkoopteams naar onze showroom mee te nemen. Die verkopers staan meestal dichter bij de consument en zouden meer invloed mogen hebben op wat er wordt ingekocht.

www.treschicbridalwear.com

De Très Chic-manager Rolf Kuipers, nodigt klanten uit in hun showroom in Hengevelde.

DEEL DIT BERICHT