ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Pronovias: Toename van virtuele afspraken

Pronovias Group richt de pijlen op digitalisering. Sinds de lancering van virtuele afspraken begin april van dit jaar, zijn er wereldwijd niet minder dan 18.000 brides-to-be geregistreerd. Nog geen week na de lancering van deze dienst toonden 2.500 klanten interesse en werden zo'n 50 virtuele afspraken gemaakt door toekomstige bruiden uit Spanje, de Verenigde Staten, Mexico en Frankrijk. Zo'n twee en een halve maand later is de dienst beschikbaar in acht landen (Spanje, de VS, Mexico, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Portugal en Polen). Tot nu toe hebben meer dan 400 bruiden een virtuele afspraken aangevraagd. Dit komt overeen met een verdubbeling van de virtuele afspraken ten opzichte van de voorgaande maand.

Voorselectie van kleding

Omdat de nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen het aantal mensen dat tegelijkertijd in een winkel is toegestaan ​​beperken, nemen virtuele afspraken toe. Online afspraken besparen niet alleen (reis)tijd, ze stellen de klant ook in staat om zoveel mogelijk familieleden en vrienden mee te nemen tijdens het virtuele consult. Tijdens deze virtuele afspraak krijgt de aanstaande bruid een voorselectie van jurken te zien, op basis van haar persoonlijke stijl en haar wensen. De meeste virtuele afspraken worden gevolgd door een fysiek bezoek aan de winkel om de aankoop te voltooien en de pasvorm te perfectioneren.

Amandine Ohayon, CEO van Pronovias Group: “In deze periode, waar gezondheid en veiligheid nog belangrijker zijn, stellen onze virtuele afspraken bruiden in staat om te genieten van een unieke en exclusieve ervaring. Interessant genoeg is deze manier van afspraken plannen vergelijkbaar met de manier waarop ze eerder werden georganiseerd door luxe modehuizen, toen een ontwerper een selectie jurken uitkoos op basis van de persoonlijke voorkeuren en het lichaamstype van de bruid.”

Digitale showroom

Virtuele afspraken zijn ook geïntroduceerd bij Pronovias-dealers wereldwijd. Pronovias Group werkt sinds april 2020 samen met haar B2B-klanten via een digitale showroom. Alles wat je nodig hebt – van de inspiratiecollectie tot jurken, stoffen en accessoires – is verkrijgbaar bij de vijf merken van de groep: Pronovias, St.Patrick, Nicole, White One en Lady Bird. Sinds de start zijn er 2.300 sessies geregistreerd. Op deze manier kunnen klanten hun bestellingen plaatsen zonder een showroom fysiek te bezoeken.

DEEL DIT BERICHT