ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Pronovias Group kondigt samenwerking met Vera Wang aan

De Pronovias Group voegt het nieuwe merk Vera Wang Bride toe aan haar portfolio. Het wereldberoemde mode-icoon Vera Wang staat bekend om haar innovatieve ontwerpen, die door vips als Selena Gomez, Michelle Williams, Diane Krüger, Alicia Keys, Victoria Beckham en Hailey Bieber graag worden gedragen op bruiloften en evenementen.

Licentieovereenkomst

De Pronovias Group en Vera Wang hebben een licentieovereenkomst voor 10 jaar getekend.  De Pronovias Group zal de ‘Vera Wang Bride‘ -ontwerpen produceren, distribueren en op de markt brengen. “Dankzij het nieuwe partnerschap kan ik een groter publiek bereiken en bruidsjurken tegen een lagere prijs aanbieden”, zegt de in New York gevestigde ontwerper. Ze zal het distributienetwerk van Pronovias gebruiken om het nieuwe merk Vera Wang Bride te introduceren.

60 Bruidsjurken

De collectie omvat 60 trouwjurken en 60 avondjurken ontworpen door Vera Wang en haar team. De collectie kenmerkt zich door vernieuwende designs en het gebruik van luxe stoffen en materialen. Er werden ook bruidsaccessoires ontwikkeld – van grote bloemcorsages tot hoofddeksels.

Vanaf oktober in de winkels van Pronovias

De Vera Wang Bride-collectie is vanaf oktober 2021 verkrijgbaar in de winkels van Pronovias en geselecteerde retailers wereldwijd. De prijzen liggen tussen €1500 en €3000. In lijn met het inclusiviteitsbeleid van de Pronovias Group zullen de jurken beschikbaar zijn voor ieder figuur.

www.verawangbride.com

Vera Wang Bride, BTS

DEEL DIT BERICHT