ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Pronovias & Carlo Pignatelli: een gezamenlijke pakkencollectie

Pronovias en de Italiaanse herenmodefabrikant Carlo Pignatelli slaan handen ineen.

De komende tien jaar zal Carlo Pignatelli jaarlijks een pakkencollectie op de markt brengen voor Pronovias, met 45 modellen per jaar. De Groom Collection 2022 staat onder creatieve leiding van Carlo Pignatelli en wordt voor het eerst gepresenteerd in juli 2021. Deze collectie biedt een kleurenpalet dat varieert van pastel tot natuurlijke tinten en van lichte tot intense kleuren.

Romantisch, maar eigentijds

“De bruidegomcollectie van Carlo Pignatelli for Pronovias is romantisch van uiterlijk, maar eigentijds van stijl. Deze nieuwe samenwerking presenteert een verfijnde stijl met internationale aantrekkingskracht”, zegt Francesco Pignatelli, Creative Director van Carlo Pignatelli Maison.

Verkoop via flagshipstores

De nieuwe Carlo Pignatelli for Pronovias-collectie zal worden verkocht via het netwerk van flagshipstores voor beide merken en via een selectie van multi-branddealers, met de focus in eerste instantie op de Europese markt, met later de VS en Azië. “Er is een groot verkooppotentieel, aangezien 70% van de bruidsmodewinkels ook bruidegomkleding verkoopt.

Een van de belangrijkste factoren die van invloed is op de beslissing om een ​​pak voor een bruidegom te kopen, is de bruid”, zegt Francesco Pignatelli.

Verkoop start in maart

De verkoopcampagne begint vanaf maart 2021 met groothandelsbestellingen in de showroom van Carlo Pignatelli en via het distributienetwerk van het merk, en de collectie zal vanaf juli van hetzelfde jaar in de detailhandel verkrijgbaar zijn. Amandine Ohayon, CEO van Pronovias Group, licht toe: “Deze innovatieve samenwerking met Carlo Pignatelli is het ultieme huwelijk van de bruidswereld. De combinatie van Carlo Pignatelli’s maatwerk en vakmanschap in combinatie van de bruidskennis van Pronovias zal een nieuwe en opwindende collectie pakken voor de bruidegom op de markt brengen. “

Cerimonia-lijn blijft bestaan

“We zijn erg blij dat we door Pronovias zijn geselecteerd voor onze bruidegomcollectie. We geloven dat we de perfecte synergie hebben en dat de samenwerking een enorme impact zal hebben op de bruidsindustrie in het algemeen. Ik ben er trots op een volledig nieuwe collectie te presenteren, die een aanvulling vormt op onze bestaande Cerimonia-lijn”, legt oprichter en ontwerper Carlo Pignatelli uit.

Carlo Pignatelli für Pronovias

DEEL DIT BERICHT