ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Fashion 2021: Pofmouwen

We verlangen naar inspiratie met toekomstperspectief, naar ontwerpen die bruiden weer laten dromen en een gevoel van veiligheid geven. Daarom kijken we met een positieve blik naar het nieuwe jaar en delen we de allermooiste collectie-highlights van het komende trouwseizoen.

LOHRENGEL

Bridal bomberjack

Lohrengel laat de oneindige veelzijdigheid van klassieke trouwjurken zien. Het bomberjack voor bruiden in mistig wit chiffon met pofmouwen past zich aan het elegante ontwerp aan en geeft de look tegelijkertijd de nodige coolness.

lohrengel.com

NICOLE MILANO

Fashion firework

Dit ontwerp van glittertule van Nicole Milano is in één woord: fun! Het is sexy, glamoureus én speels tegelijk. De zwierige bisschopsmouwen vormen het ideale contrast met het diepe decolleté. Geometrische glittereffecten zorgen voor subtiele verfijning.

nicolemilano.com

MRFG BRIDAL

Boho beautiful

Smal aan de onderkant, pof aan de bovenkant – de mouwen van model Caroline zijn delicaat en opwindend. Ze passen perfect bij de lichte, luchtige boho-jurk uit de Earth Hero-collectie, waar Rembo Styling-bruiden héél gelukkig van worden.

marylisebridal.com

GALIA LAHAV

Lantaarnmouwen

De Dancing Queen-collectie van Galia Lahav is een eerbetoon aan het gelijknamige ABBA-lied en bedoeld voor alle sterke, creatieve bruiden die zichzelf en hun liefde uitgelaten en vrij vieren. Het hoogtepunt van deze couturejurk van tule zijn de geplooide lantaarnmouwen.

galialahav.com

DEEL DIT BERICHT