ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Olaf van den Brink, Managing Director Pronovias vertelt

“de Multibrand Convention in Barcelona was zeer succesvol, omdat er steeds meer deuren voor Ladybird worden geopend.”

Nothern European hub, wat betekent dat?

“Vanuit onze thuishaven in Huizen werken we aan alle merken van de Pronovias Group: Pronovias, St. Patrick, White One, Nicole en Ladybird. Als hub richten wij ons op regio‘s als de DACH, de Benelux en Scandinavië. In deze markten zijn we al geruime tijd met Ladybird actief. We kennen in dit gebied de klanten goed en weten wat er wel en niet werkt. Een andere hub is bijvoorbeeld die voor Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië. Deze hub-verdeling werkt heel goed, we bevinden ons op bekend terrein en hebben daar de focus op. We noemen dit ook een gedecentraliseerde strategie, volgens het motto ‘think global, act local’.”

Wat betekent dit voor jou, als managing director van deze hub?

“Voor mij betekent het een nauwe samenwerking met de andere regio‘s. Alles is met elkaar verbonden en daarom reis ik veel. Wij bieden in totaal vijf merken aan, die allemaal zeer verschillend zijn op het gebied van prijs, stijl en identiteit. En toch delen alle collecties een marketingstrategie en versterken ze elkaar. Elke collectie vertegenwoordigt een ander gebied van de bruidsindustrie. De Multibrand Convention in Barcelona eind januari is zeer succesvol gebleken, aangezien er internationaal steeds meer deuren voor Ladybird worden geopend.”

Je zus Ingrid werkt ook samen met Pronovias, wat doet zij?

“Ingrid is verantwoordelijk voor de Ladybird-collectie, de merkidentiteiten de productie. Voor ons is deze verdeling erg praktisch, omdat iedereen doet waar hij of zij goed in is.”

Wat zijn de plannen voor de komende tijd?

“Ladybird viert dit jaar haar 25e verjaardag. We kijken er naar uit om onze klanten te zien tijdens ons dealerevent in Noordwijk. We hebben een aantal leuke verrassingen in petto, want wie jarig is trakteert! Daarnaast hopen we een aantal extra collega’s toe te voegen aan ons team, met name op het gebied van sales, customer care en marketing.”

DEEL DIT BERICHT