ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Amélie: Nieuwe showroom van House of Brands Agency

In het prachtige, monumentale pand aan de Kruisstraat 12 in Meppel heeft The House of Brands Agency haar nieuwe showroom geopend. Juney en Miranda van der Bliek nodigen bruidsmode speciaalzaken van harte uit om hun stijlvolle showroom, met actuele collecties, te komen bezoeken.

Amélie, een mooie verscheidenheid in collecties

In Meppel vindt u In de showroom de populaire designer collecties van Amélie. Bijvoorbeeld de Bella by Amélie collectie, die speciaal is afgestemd op de wensen van Curvy Brides. Of het Kachar Ladosa label als een echte couture collectie. Gloednieuw is de Amélie Sayes-collectie die zich onderscheid door een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding.

U wordt ontvangen door Miranda en Juney van der Bliek, zij heten u van harte welkom en samen met u geven zij graag invulling aan een succesvolle samenwerking waarin al uw wensen en vragen bespreekbaar zijn. Komt u van wat verder reizen of heeft u gewoon zin om er even uit te gaan? Er zijn volop mogelijkheden voor een lunch of een hotel overnachting in het pittoreske Giethoorn.

DEEL DIT BERICHT