ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Nieuwe naam “Bridal Collective” omvat de gemeenschappelijke waarden

Bridal Collective is de naam van het nieuwe overkoepelende merk dat de collecties Enzoani, Blue by Enzoani, Élysée, Étoile en Badgley Mischka samenbrengt.

Enzoani, het wereldwijde bruidslabel uit Zuid-Californië, heeft zijn naam veranderd. CEO Mary Nguyen richtte het merk op in 2005 onder de naam Enzoani. Nu is het internationale label omgedoopt tot “Bridal Collective”.

Marktaandeel

“Onze visie was vanaf het begin om verder te groeien dan één enkel merk. Onze missie is altijd gericht geweest op een breed scala aan producten ”, legt CEO Mary Nguyen uit. “We wilden voor verschillende collecties een onderscheidende signatuur creëren. Het is niet mogelijk voor een merk om de hele markt te bedienen en er de beste in te zijn. De bruidsmarkt kent vele segmenten met verschillende stijlen, budgetten en culturele voorkeuren. De nieuwe merken die we na Enzoani op de markt hebben gebracht, richten zich op deze verschillende marktsegmenten. “

Coöperatieve ontwerpaanpak

Naast verschillende collecties onder het merk Enzoani lanceerde het bedrijf in 2014 Badgley Mischka Bride en in 2019 Élysée. “De nieuwe naam Bridal Collective omvat de gedeelde waarden van onze merken en onze coöperatieve ontwerpbenadering. We moedigen de ontwerpteams achter elk merk aan om elkaar te ondersteunen en te inspireren. We werken dagelijks samen met onze handelspartners om ontwerpen te verfijnen en prijzen en functies te verbeteren ”, zegt Nguyen.

Rebranding

De rebranding van Enzoani wordt ook verwelkomd in het Europese team. Verkoopdirecteur Thomas Plugge: “Nu kunnen we een nieuwe huisstijl opzetten waarmee elk afzonderlijk merk zich uniek kan presenteren en kan voldoen aan de behoeften van klanten.”
Nguyen vervolgt: “Dit is een cruciaal moment voor ons om het bedrijf opnieuw uit te vinden. We zijn gegroeid van een boetiek monomerk tot een wereldwijd bedrijf in bruidskleding. Met onze sterke esthetische en operationele kracht in het ontwerp, kunnen we blijven voorzien in de behoeften van onze bruiden en handelspartners.”

DEEL DIT BERICHT