ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Nieuwe 2022 collectie White One by Pronovias Group

White One is een speels en jeugdig merk voor jonge, zorgeloze en authentieke millennial bruiden die op zoek zijn naar design bruidsjurken voor een goede prijs. Geïnspireerd door echte ‘Generation Y‘-bruiden en de nieuwste Instagram-trends.

“Het merk voor echte bruiden, geïnspireerd door echte bruiden.”

“Het antwoord op actuele trends die millennials ‘liken‘ op social media!”

White One – Love is all around

Hartverwarmende liefdesverhalen op social media zijn de inspiratiebron voor de nieuwe White One-collectie en daarom heet deze collectie “Love is all around”. Het idee is om steeds nieuwe stories te creëren, zodat bruiden zich kunnen identificeren en zich aangetrokken voelen tot de collectie: SPEELS, STIJLVOL EN BETAALBAAR.

White One – Bridentity

Verscheidenheid is het nieuwe wit. Bridenty is de nieuwe capsulecollectie van White One die moderne, onafhankelijke bruiden over de hele wereld gaat aanspreken.

Jurken met een nonchalante snit, vederlichte stoffen met blushkleurige lingeriebody’s. Silhouetten die variëren van sexy tot vintage chic. Van punkprinses tot bohofee.

Bridenty is gemaakt voor bruiden die zichzelf willen zijn op hun trouwdag. Bridenty is een eerbetoon aan de schoonheid van vrouwelijke diversiteit.

 

White One – Mix & Match

De nieuwe White One Mix & Match-collectie biedt bruiden veelzijdigheid. Hij bestaat uit 5 minimalistische jurken en een jumpsuit, die bruiden kunnen combineren met 6 eyecatching tops. Van romantisch en speels met kanten applicaties tot zachte, vederlichte chiffon en crêpe varianten. Deze collectie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een intieme bruiloft of het burgerlijk huwelijk. Ook als de voorbereidingstijd  korter is of het budget bescheidener.

Bezoek White One op stand B54 tijdens de European Bridal Week van 3 juli – 5 juli, in Essen en ontdek de nieuwe White One 2022-collecties.

www.whiteonebridal.com

 

Van 3 tot 5 juli 2021 vindt u White One op de European Bridal Week in Essen.

DEEL DIT BERICHT