ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Modeca directeur Dick van Zutphen over meer diversiteit op de markt

Zo houden we de schwung in onze branche. Wat doen de fabrikanten om de trouwbranche verder te stimuleren? We vroegen het een aantal spelers.

“Het Bridal Event Amsterdam, kort voor de corona-lockdown in maart, heeft ons nogmaals laten zien hoe belangrijk het is om mensen aan je zijde te hebben op wie je door dik en dun kunt rekenen – persoonlijk en zakelijk. Daarom staan we voortdurend in contact met onze klanten en partners. Wat de modetrends van dit seizoen betreft, kunnen we zeggen dat de differentiatie groter is en zal blijven. De markt vraagt om allerlei variatie op het gebied van design, look & feel. Daar spelen we met onze collecties op in.

Gemeenschappelijk actie

Met onze internationale social media-campagne ‘United We Stand’ hebben we een duidelijk signaal afgegeven dat niet alleen gericht is op onze klanten. Het is ook gericht op alle bruiden, op onze partners en concurrenten in de industrie en op onze vrienden. In lastige tijden moet je flexibel handelen, je verantwoordelijkheid nemen en samen problemen aanpakken, want we zijn pas sterk als we verenigd zijn. Om retailers tegemoet te komen, hebben we ook bepaalde onderdelen van onze bestelprocessen aangepast aan de wensen van onze klanten.

DEEL DIT BERICHT