ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Collectie “Jazz” by Modeca betovert nieuwe bruiden

Het Nederlandse bruidsmodelabel @Modeca Europe BV zal je verrassen met een moderne mix en match collectie voor 2021. Met een innovatieve fotoshoot betovert Jazz by Modeca bruiden onder het nieuwe motto "Bringing Magic to your world".

Met de Jazz by Modeca-collectie kunnen bruiden hun eigen bruidslook creëren. “Talloze bruiden worden geconfronteerd met de beslissing om hun huwelijk uit te stellen gezien de huidige situatie. Onze ervaring is dat veel bruidsparen besluiten om een ​​klein feestje te houden. En voor dit evenement willen bruiden ‘hun eigen jurk’ vinden die, perfect past bij de plannen voor hun feest ”, legt marketingdirecteur Helena Kischka van Modeca Bridal uit.

Daarom biedt de Jazz by Modeca-collectie een breed scala aan verschillende stijlen en nieuwe silhouetten. De collectie is uitgebreid met extra dessins. De lijn “Separates” toont elegante modellen en looks. “Bruiden kunnen kiezen uit verschillende basisjurken, rokken en broeken van verschillende stoffen in combinatie met kanten tops. Deze innovatieve conceptcollectie is ideaal voor bruiden die een unieke bruidslook willen”, zegt Kischka.

Klik hier voor de Jazz by Modeca 2021 collectie:

www.modeca.com/collections/2021-jazz-by-modeca

DEEL DIT BERICHT