ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

MODE MET EEN SLIMME TOUCH

Star Night en Star Night Bridal Couture van myprettydress.de: bruiden, bruidsmeisjes en feestgangers zijn dol op deze labels vanwege hun heldere designs en de talloze ontwerpmogelijkheden.

De labels Star Night en Star Night Bridal Couture bieden de perfecte ondersteuning voor bruidsmodespeciaalzaken. Met het myprettydress-concept kunnen retailers geld én voorraad besparen en een aantrekkelijk aanbod presenteren.

Star Night

Het label Star Night bestaat al meer dan vijftien jaar en biedt zowel korte als lange jurken in combinaties van chiffon, crêpe, jersey, kant en satijn. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan veertig kleuren.

De bruidsmodespeciaalzaak stelt haar eigen assortiment samen uit ongeveer zeventig samplejurken op basis van een kleurconcept en een uitgebalanceerde maattabel. Met kleurkaarten voor alle verschillende stoffen kunnen ze voor bruiden in de winkel de op maat gemaakte jurk bestellen, met een maatvoering die gaat van maat 30 t/m 58 en een levertijd van vijf (per express) tot tien weken. Bijpassende stola’s en riemen maken de totale look compleet. Alle Star Nightjurken zijn ook verkrijgbaar in ivoor en dus perfect voor burgerlijke huwelijken of bruiloften met een bescheiden aantal gasten. Fabrikant Basedow begeleidt de klant vanaf het plaatsen van de order tot aan de levering, met een hoge mate van betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Star Night Bridal Couture

Omdat bruiden het mix & match-concept van Star Night zo waarderen, biedt de bruidsmodecollectie al drie jaar prachtige combinaties aan in ivoor. Omgetoverd worden met een trendy crêpe broek gecombineerd met een bijpassende, simpele top of zacht vloeiende rokken van chiffon of tule, die gecombineerd kunnen worden met bustiers van kant of coole, cleane tops van crêpe, geeft bruidsmode gewoon een onweerstaanbare fun factor!

VOORDELEN
  • De Star Night- en Star Night Bridal Couture-collecties zijn doordachte concepten die gebruikmaken van het myprettydress-systeem.
  • Door het thema- en kleurconcept kunt u alle stoffen en kleuren in de winkel aanbieden.
  • De focus ligt op betrouwbaarheid, een hoog serviceniveau en bereidheid om te helpen.

 

www.myprettydress.de

DEEL DIT BERICHT