ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Martine Harris, Essense of Australia: Winkelervaring is belangrijk

Generation Z-bruiden zijn geboren in de wereld van technologie. Ze hebben hun hele leven altijd toegang gehad tot informatie en nog nooit een wereld gezien waarin social media niet bestond. Daarom is digitale marketing belangrijker dan ooit om bruiden naar onze merken en bedrijven te trekken. De pandemie heeft het belang van het digitale nog duidelijker gemaakt.
AUTHENTIEKE HERINNERINGEN

We weten dat Gen Z-bruiden uitgebreid onderzoek doen voordat ze beslissen welke bruidsmodewinkel ze kiezen. We weten ook dat Generation Z verlangt naar authentieke ervaringen en herinneringen met degenen waar ze van houden. Dit is de reden waarom Gen Z-bruiden nog steeds dat ene bijzondere moment willen waarop ze ja zeggen tegen een trouwjurk. Daarom moeten we blijven samenwerken met onze winkeliers om de ultieme, gepersonaliseerde winkelervaring voor trouwjurken te bieden, aangezien dit belangrijker dan ooit is voor toekomstige bruiden.

WILDE LIEFDE HOORT BIJ GEN Z

Wij zijn van mening dat onze slogan Wild Love, die we hebben ontwikkeld voor onze All Who Wander-collectie, perfect past bij Gen Z. Gen Z viert liefde die wild en vrij aanvoelt. Bij All Who Wander gaat het erom elke bruid de kans te geven om het gevoel van vrijheid, stijl en individualiteit te tonen, dat past bij Generation Z-waarden.

CONSTANT ONDERZOEK

We doen onderzoek en staan voortdurend in contact met huidige en toekomstige bruiden. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat we altijd een verscheidenheid aan verschillende, inclusieve stijlen kunnen aanbieden. Bij het kopen van een trouwjurk draait alles om individualiteit. Sommige Generation Z-bruiden willen misschien meteen trouwen, terwijl anderen maanden of jaren van tevoren plannen. We moeten daarom voor beide opties japonnen aanbieden.

In ons dealerportaal houden we een grote voorraad bruidsmode op voorraad. Winkels kunnen hun bestellingen direct verwerken, wat past bij bruiden met krappe trouwdata. Natuurlijk kunnen we ook tegemoet komen aan de behoeften van bruiden die langer de tijd hebben.

NABESTELLINGEN

Naar mijn mening wordt het onderwerp nabestellen steeds belangrijker. Generation Z-bruiden hebben toegang tot alle internationale trouwjurkdesigns. We willen dat de bruid de trouwjurk van haar dromen kan vinden en passen wanneer ze in de winkel is, winkels moeten daarom in staat zijn om na te bestellen om aan die vraag te voldoen. Uiteindelijk is het ons doel om de bruid altijd precies te geven wat ze wil, nabestellen helpt daarbij.

www.essensedesigns.com

De designer van Essense of Australia over wilde liefde en intensief onderzoek.

DEEL DIT BERICHT