ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Marijke Everhardus joins Bridal Collective

Per 1 januari 2023 start Marijke Everhardus bij Bridal Collective als Account Executive voor Scandinavie, Finland en de Baltische Staten.

Sales Director Thomas Plugge legt uit: “Ik ken Marijke al jaren als een zeer gerespecteerde collega uit onze industrie. Ik ben zodoende verheugd om Marijke welkom te heten in onze onderneming. Marijke zal vanuit ons kantoor in Hengelo verantwoordelijk zijn voor de verkoop en vertegenwoordiging van onze merken in de Noord-Europese markten. Middels deze vernieuwde opzet zullen wij in staat zijn sneller te schakelen met onze klanten om een nog gerichtere verkoopondersteuning te bieden. Met haar jarenlange ervaring en uitstekende reputatie ben ik ervan overtuigd dat wij ons servicelevel voor onze klanten in Scandinavie, Finland en de Baltische Staten naar een nieuw platform kunnen tillen.”

Dit doet niks af aan de toewijding van Frank Ib, de voorganger van Marijke. Wij bedanken Frank voor zijn trouwe jaren aan de onderneming, zijn tomeloze inzet en zijn hoogwaardige vertegenwoordiging. Wij wensen Frank al het succes in zijn verdere pad.

Marijke vult aan: “Ik kijk er enorm naar uit de uitgebreide en fantastische collecties van Bridal Collective onder de aandacht te brengen in Noord-Europa. Ik kan niet wachten om de klantrelatie met onze bestaande en toekomstige klanten naar een next level te brengen door nog meer de focus te leggen op de designs en de branding van onze hoogwaardige en trendsettende producten. Ik ben er heel trots op om wederom met een sterk en gevestigd bedrijf terug te komen in onze industrie! Ik verheug me op mijn toekomst samen met het enthousiaste team van Bridal Collective!”

DEEL DIT BERICHT