ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Madi Lane Bridal: Serene

Madi Lane Bridal presenteert Serene; de nieuwe herfst-collectie voor 2021. De collectie wordt 1 juni via een digitale modeshow gepresenteerd op Instagram.

Het Australische label Madi Lane Bridal heeft het thema ‘serenity‘ overgenomen voor de nieuwe collectie. De foto’s zijn gemaakt en geschoten op het Australische schiereiland Tasmanië, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur. De collectie is nu te bestellen door retailers.

Modeshow 1 juni

Bruiden kunnen 1 juni 2021 om 02.00 uur (AEST 10.00 uur) een modeshow volgen op Instagram. Zachte, vrouwelijke en romantische stijlen, waar Madi Lane bekend om staat, worden gepresenteerd, maar ook meer traditionele jurken met motieven uit de flora en fauna. Designer Liz Young van Madi Lane over haar nieuwe creaties; “Met het sleutelwoord sereniteit als leidraad wilde ik een collectie maken die de rauwe kracht van de aarde combineert met de unieke reis van een vrouw door het leven.”

Betaalbare designer trouwjurken

De Serene-collectie blijft trouw aan de flair van Madi Lane – betaalbare designer trouwjurken van hoge kwaliteit. Stuur een e-mail naar eu@madilane.com om de volledige “Serene” -collectie te ontdekken.

Net als het zustermerk Evie Young wordt Madi Lane verkocht door meer dan 400 retailers over de hele wereld.

www.madilane.com

DEEL DIT BERICHT