ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Fashion 2021: Lagen van ruches

We verlangen naar inspiratie met toekomstperspectief, naar ontwerpen die bruiden weer laten dromen en een gevoel van veiligheid geven. Daarom kijken we met een positieve blik naar het nieuwe jaar en delen we de allermooiste collectie-highlights van het komende trouwseizoen.

PRONOVIAS

Gelaagd en gedrapeerd

Tule is altijd een goed idee. Dat laat Pronovias zien met het Saint-model. De zeemeerminnenjurk flatteert het figuur dankzij de diagonaal gedrapeerde meshstof van verschillende lengtes en creëert een adembenemend zandlopersilhouet.

pronovias.com

MODECA

Mini, midi, maxi

Model Kailani is de perfecte jurk voor een opwindende, vrouwelijke en romantische statement bruidslook. De gelaagde rok van tule combineert een korte, een halflange én een maxirok.

modeca.com

AIRE BARCELONA

Ballet chic

In 2021 laat Aire Barcelona iedereen versteld staan ​​met de Unice-jurk uit de Atelier-collectie. Omdat het model met de driekwart lengte en de donzige lagen tule doet denken aan de tutu’s van ballerina’s, is het de perfecte keuze voor een gracieuze look.

airebarcelona.com

DEMETRIOS

Princess deluxe

Het luxemerk Demetrios laat zien hoe je de perfecte real life prinsessenjurk voor bruiden ontwerpt – met een meerlagige tulen rok voor extra volume.

demetrios.com

DEEL DIT BERICHT