ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Ladybird: nieuwe huisstijl & 2022 collectie

Gedreven door passie en enthousiasme, met een uitgebreide knowhow én diepgaande kennis van de behoeftes van bruiden: Ingrid van den Brink, Head of Design en Creative Director, presenteert de nieuwe huisstijl en haar nieuwe collectie voor Ladybird. “Met onze nieuwe look en feel én moderne, frisse bruidsmode spreken we bruiden over de hele wereld aan.“

Het rode lieveheersbeestje maakte meer dan vijfentwintig jaar deel uit van de huisstijl van Ladybird. Dit symbool van geluk en liefde wordt nu vervangen door een palet van zeven lucky charms. Deze worden gebruikt om de merkboodschap ‘Lucky in Love‘ te versterken. Elk symbool spreekt andere doelgroepen en bevolkingsgroepen aan.

De nieuwe huisstijl wordt eind augustus geïntroduceerd bij aanstaande bruiden, samen met de lancering van de geoptimaliseerde website én de onthulling van de nieuwe 2022 ‘Riviera Dreaming‘-collectie. Deze nieuwe bruidsjurken zijn vanaf augustus/september beschikbaar in de winkel.

Geluksbrengers komen in elke cultuur voor, maar wat is hun betekenis?

  • Hartvormige sleutel: openheid
  • Klaverblad: geluk, hoop en liefde
  • Hoefijzer: bescherming
  • Lieveheersbeestje: Geluk en voorspoed
  • Oog van Fatima: rijkdom
  • Slot met hart: Onbegrensde mogelijkheden
  • Vallende ster: Geluk en wensen

 

De nieuwe collectie

SOPHISTICATED EN TRANSPARANT

De nieuwe looks worden gekenmerkt door perfect geplaatste kanten applicaties, verleidelijke halslijnen en edgy transparante details. Ze bedekken de juiste delen van het lichaam en laten precies de juiste plekken zichtbaar.

 

BETOVEREND NIEUW KANT

Het getalenteerde designteam creëerde jurken met romantische elegantie en vrouwelijke accenten. Lijfjes worden geaccentueerd met nieuwe, spannende typen kant en gaan over diepe V-halslijnen met subtiele pailletten voor een vleugje glans.

 

MOUWEN VOOR IEDERE STIJL

Jurken met lange, nauwsluitende mouwen zijn al sinds jaar en dag favoriet bij bruiden vanwege hun veelzijdigheid en elegantie. Ladybird heeft haar nieuwe collectie uitgebreid met afneembare kanten mouwen, volumineuze ballonmouwen en delicate transparante mouwen voor een romantische look.

 

Ladybird is het kwaliteitsmerk op instapniveau van de Pronovias Group. Ladybird spreekt een brede groep bruiden aan en biedt toegankelijke bruidsmode en jurken met een onberispelijke pasvorm en eigentijds design. www.ladybird.nl

DEEL DIT BERICHT