ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Kang Chun Lin: “De Pen Liv-bruid is moedig en zelfbewust”

De prijswinnende designer en artistiek directeur van Bridal Collective ontwerpt al meer dan 20 jaar trouwjurken. Hij vertelt aan Sposa Facts over de nieuwe Pen-Liv-collectie.

Gefeliciteerd met de prachtige Pen Liv-collectie. Waarom lanceerden jullie deze collectie en hoe kwamen jullie op de naam?

“Hartelijk dank! De naam Pen-Liv is ontstaan als eerbetoon aan de twee geweldige dochters van Mary Nguyen. De oprichter en CEO van Bridal Collective heeft Pen-Liv geïnitieerd als een collectie, als een soort liefdevolle erfenis. Onze hoop is dat er met Pen-Liv een trouwjurk zal zijn voor elke bruid in de Bridal Collective-portfolio.”

Wat inspireerde u als designer om Pen-Liv te creëren?

“Toen ik de collectie voor 2023 begon te ontwerpen, kwam ik steeds de woorden ‘empowered women’ of ‘competente vrouwen’ tegen. Ik hou van het idee dat we jonge vrouwen kunnen inspireren om uit te groeien tot dappere, sterke, vriendelijke en intelligente vrouwen. Ze mogen zelfbewust de trouwjurk dragen waarin ze zich het beste voelen.”

Op welke doelgroep richt u zich?

“De Pen-Liv-bruid is moedig en zelfbewust, sensueel en verfijnd. Ze trekt gemakkelijk de aandacht in elke ruimte door simpelweg haar authentieke en compromisloze zelf te zijn. Ze is een voorbeeld van tijdloze elegantie en met de gratie van een moderne sex-appeal doordrenkt. Pen-Liv-bruiden waarderen de schoonheid van traditionele designelementen, terwijl ze erkennen dat het draait om het omarmen van het nieuwe en het gedurfde.”

Welke Pen-Liv-stijlen zijn bijzonder populair – en waarom?

“Het team van Bridal Collective is ontzettend dankbaar voor de enthousiaste reacties op de collectie van retailers en bruiden. Partners houden bijvoorbeeld van de prachtige versieringen en details van het Abbey-model, dat indruk maakt met een sexy split vooraan en een laag rugdecolleté. Abbey is een absolute blikvanger. Het model Angelina verovert ook de harten van bruiden met overdadig drama. Verfraaide bandjes die in een diepe V-hals vallen en glinsterende, met parels gedecoreerde 3D-bloemmotieven laten bruiden schitteren op hun trouwdag.”

Op welke beurzen staat u in 2023?

“We zijn allemaal enthousiast en volop in de planningsmodus voor het showseizoen van 2023. Retailers zullen Bridal Collective vinden tijdens European Bridal Week en Barcelona Bridal Fashion Week.”

www.bridal-collective.com

DEEL DIT BERICHT