ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Justin Alexander Warshaw is verloofd!

Justin Alexander Warshaw, CEO en creatief directeur van Justin Alexander, heeft zijn vriendin Kelsey Anne Turchi ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Wyoming.

Het liefdesverhaal

Kelsey en Justin leerden elkaar kennen tijdens een evenement in New York, in januari 2019. Hun eerste date volgde een jaar later, nadat ze elkaar toevallig weer tegenkwamen in Tulum, Mexico. Kort daarna brak de pandemie COVID-19 uit. “Dankzij corona konden we veel tijd met elkaar doorbrengen”, zegt Warshaw. “Ik ga meestal vijf maanden per jaar naar beurzen en internationale fotoshoots. In plaats daarvan brachten we tijd thuis door. Het deed onze relatie bloeien.” Eind november kocht het stel een huis, in New Jersey. Samen hebben ze ook een puppy gered, Irving. Vernoemd naar de New Yorkse rooftopbar Dear Irving waar hun eerste date plaatsvond.

Het aanzoek

Het stel ging ter ere van Kelsey’s verjaardag op romantische skivakantie en daar stelde Justin the big question. “Ik wilde er een bijzonder moment van maken. Jackson Hole was ideaal, het heeft een adembenemende uitzicht “, zegt Warshaw. Tjidens het plannen van het aanzoek kreeg Justin hulp van Kelsey’s familie. “We hebben samen een verlovingsring ontworpen en de vakantie gepland. Daarom stonden ze ook te wachten bij een restaurant, waar we samen hebben gegeten om onze verloving te vieren.”

Kelsey en Justin

  • Kelsey is geboren in Houston, Texas, en groeide op in de buitenwijken van Atlanta. Na haar afstuderen aan de Universiteit van Georgia verhuisde ze naar New York City en werkte ze voor News America en LinkedIn. Momenteel is ze werkzaam bij SalesForce.
  • Justin komt uit New Jersey en ging in 2008 bij het familiebedrijf werken, na zijn afstuderen aan de Universiteit van Connecticut.

DEEL DIT BERICHT