ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Justin Alexander sluit zich aan bij Sanna Lindström

Sanna Lindström vormt een strategische alliantie met de Justin Alexander Group met investeringen van CEO Justin Warshaw.

Sanna Lindström GmbH heeft onlangs een nieuwe financieringsronde afgerond. Na de toetreding van drie prominente investeerders afgelopen herfst, namelijk Robert Siebel van “The British Shop”, Armin Fichtel (voormalig CEO van de s.Oliver Group en Breuninger) en Matthias Köppe, heeft het bruidsmodemerk nu een nieuwe partnerschap opgericht met de Justin Alexander Group. Met zijn investering wordt CEO Justin Warshaw mede-eigenaar van het in Mönchengladbach gevestigde bedrijf, naast Sanna Lindström en Simon Gincberg. Justin Warshaw, die wereldwijd bekend staat als een van de meest gerenommeerde ontwerpers in de bruidsmodewereld, heeft een wereldwijd bruidskledingimperium opgebouwd vanuit het gelijknamige familiebedrijf dat in 1946 in New York werd opgericht.

Internationaliseringsproces

“We zijn verheugd om Justin Warshaw, de CEO van een van de toonaangevende spelers in de bruidsmodewereld, aan boord te hebben. Justin beschikt over ongelooflijke expertise en een diepgaand begrip van de branche. Bovendien heeft zijn bedrijf met meer dan 2.200 retailers in ongeveer 60 landen een enorme infrastructuur, die het internationalisatieproces van het merk Sanna Lindström aanzienlijk zal versnellen. De strategische samenwerking met de Justin Alexander Group stelt ons in staat om hun expertise op het gebied van inkoop, productie en service te benutten,” aldus Simon Gincberg, mede-oprichter en CEO van Sanna Lindström GmbH. “We kunnen niet wachten om onze nieuwe collectie in april 2024 te presenteren tijdens de European Bridal Week in de branche.”Großhandelsgeschäft optimieren

Het optimaliseren van het groothandelsbedrijf.

Justin Warshaw: “Dit jaar heb ik Sanna en Simon ontmoet en ik was onder de indruk van wat ze in relatief korte tijd hebben bereikt in de bruidsmodewereld. We zijn enthousiast om hen met name met onze sterke punten op het gebied van productie, groothandel en distributie te ondersteunen. Samen kijken we ernaar uit om het groothandelsbedrijf van Sanna Lindström verder te bevorderen met innovatieve oplossingen en buitengewone service voor hun klanten!”

Twee mannen en een vrouw staan glimlachend voor een rek met trouwjurken. De man links draagt een donkergroene polo en kaki broek, de vrouw in het midden een bloemenjurk, en de man rechts een beige linnen overhemd en bijpassende broek. Het interieur is stijlvol en licht, met de naam 'SANNA LINDSTRÖM' in gouden letters op de muur, wat de sfeer van een bruidswinkel benadrukt.

DEEL DIT BERICHT