ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Jan Brinkman: “we leveren aan ruim 600 dealers”

De oprichter van Bride & Shine Dress Cosmetics over de voordelen van zijnproducten.

Wat maakt de producten van Bride & Shine Dress Cosmetics zo bijzonder?

“Onze Cleaner, Refresher en antistatische sprays zijn speciaal voor de bruidontwikkeld, maar óók met hulp van bruiden. Een trouwjurk is pure emotie. Daaromhebben we onze producten zo ontwikkeld dat het niet alleen saaie huishoudelijkeartikelen zijn, maar de bruid juist het gevoel geven dat ze haar grote dag echtfantastisch en veilig maken!”

Waarin verschillen de producten van andere textielreinigers?

“Het grootste verschil is eigenlijk dat onze producten zijn ontwikkeld door mensenmet veel ervaring in de bruidsmode. Naast de productie en het design, kennen zeook de materialen en stoffen die in de bruidsmode worden gebruikt tot in de puntjes.Daarnaast profiteer ik van 28jaar ervaring in de bruidsmodebranche. Dit, enuiteraard de samenwerking met het ervaren ontwikkelteam van Très Chic, resulteertin de expertise van Bride & Shine.”

Bride & Shine wordt aangeboden door ruim 100 retailers in Nederland en bijna300 retailers in Duitsland. Wat is het geheim van het succes van Bride & Shine?

“Eind dit jaar zullen ruim 600 dealers in diverse landen onze producten in voorraadhebben. Ik geloof dat onze kracht niet alleen in het product ligt, maar ook in de focusop oplossingen. Wij zijn echte probleemoplossers en geven de bruid het gevoel datals er iets met de trouwjurk gebeurt, zij veilig is. Het is eigenlijk een feelgoodproductdat je meeneemt op de grote dag, zodat je je helemaal onbezorgd kunt voelen.”

Worden Bride & Shine-producten uitsluitend via bruidsmodewinkels verkocht ofook rechtstreeks aan bruiden?

“Bride & Shine is ook als set online verkrijgbaar. Onze website is een wereldwijdeshowcase voor bruiden. Onze dealers profiteren van het merkimago en deherkenningswaarde.”

U biedt ook producten aan die trouwjurken opfrissen wanneer ze vlekken engeuren bevatten. Welke voordelen hebben deze voor bruidsmodewinkels?

“Tijdens de trouwdag of aan het einde van de dag kunnen ze de japonnen heerlijkopfrissen en eventuele geurtjes neutraliseren. Ook tijdens verkoopgesprekken speelthet product een belangrijke rol. Veel bruiden zijn erg enthousiast-hierdoor ontstaangeurige bacteriën die in de stoffen worden opgenomen. Met onze opfrisser wordendeze geuren direct geneutraliseerd–waardoor de volgende passessie zo kanbeginnen. Alle Bride & Shine-producten zijn ook verkrijgbaar in spuitflacons van 500ml. Het zijn eigenlijk must-have producten voor winkels en kleermakers. Hetzelfdekan gezegd worden over onze antistatische producten.”

Wat raadt u aan? Moet iedere bruid na de bruiloft met haar japon naar destomerij of is een behandeling met Bride & Shine voldoende?

“Bride & Shine is een noodproduct voor bruiden en bedrijven. Het zal nooit hetvolledig reinigen van eenjurk vervangen. Bride & Shine zorgt ervoor datongelukjes op de mooiste dag niet eindigen in catastrofes. Ik raad zeker aanom de trouwjurk na de trouwdag professioneel te laten reinigen!”

Wat zijn de toekomstplannen voor Bride & Shine?

“Vanaf 2024 presenteren wij ook een product voor de bruidegom. Daar vertelik later meer over.”

Photo off Jan Brinkman

DEEL DIT BERICHT