ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Irina Donner, Euro Mode Donner: We krijgen erkenning

Toen vorig jaar de coronacrisis begon, richtten we ons op de toekomst en openden we een showroomcentrum in Westerburg in Rijnland-Palts. Veel beurzen zijn afgelast, dus hebben we van de nood een deugd gemaakt en onze collecties en die van andere fabrikanten gepresenteerd in Dom-Mod.

Geen beurzen?

Ik denk niet dat het heel waarschijnlijk is dat er dit jaar beurzen plaatsvinden. Vele branchegenoten hebben nu geen zin om beurzen te bezoeken. Daarom nodigen we al onze zakenpartners uit bij Dom-Mod om onze collecties Diane Legrand, Lisa Donetti en Novabella te bekijken, evenals nieuwe accessoires van Emmerling. Onze nieuwe 2022-stijlen worden daar sinds half februari op 700 vierkante meter gepresenteerd. Het concept biedt ruimte, rust en geborgenheid voor iedere bezoeker.

Snelle behoefte aan nieuwe collecties

Ik denk dat veel bruidsmodewinkels hun voorraad in de komende maanden zullen verkopen door de seizoensverschuiving, bruiloften die op korte termijn georganiseerd worden, et cetera. En dat ze dus al snel nieuwe collecties nodig zullen hebben.

Ondanks de crisis en ondanks minder nabestellingen momenteel, krijgen we veel lof en erkenning voor onze collecties en onze service. Dat motiveert en geeft ons de kracht om door te gaan.

Beperkte middelen

Zowel winkeliers als fabrikanten hebben beperkte middelen om met deze crisis om te gaan. Eerlijkheid en gelijkwaardigheid, evenals de bereidheid om te praten tussen fabrikanten en winkeliers, zijn daarom erg belangrijk om deze crisis samen te boven te komen. Mijn oproep: Als je een nieuw seizoen niet met slow movers wilt beginnen, koop dan in de komende maanden nieuwe collecties in. Ik raad elke inkoper aan om een gerichte, goed doordachte bestelling te plaatsen.

www.euro-mode.com

De directeur van Euro Mode Donner over het B2B-Showcenter for Wedding Brands in Westerburg als alternatief voor inkoopbeurzen.

DEEL DIT BERICHT