ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Irina Donner, Euro Mode Donner: Digitaal ontwerpproces

“In ons digitale tijdperk zijn er ongelooflijk veel opties voor het ontwerpproces, of het nu gaat om software met interactieve presentatie van de jurk of mogelijkheden om virtueel te passen. Dit betekent dat je overal een trouwjurk kunt uitzoeken.”

Trend naar maatwerk

“We zien dat individualiteit steeds populairder wordt. Tot nu toe hebben we hele goede ervaringen met jurken op basis van het mix & match-principe. De bruid kan een top en een rok kiezen waarmee individuele bruidsjurkcombinaties mogelijk zijn. Dit principe kan echter in veel opzichten worden uitgebreid. Waarom zouden we de bruid niet ook vrijheid geven wat betreft mouwen, kant of bijvoorbeeld een halslijn?”

Ontwerp en pasvorm

“Individualisering in ontwerp en pasvorm wordt steeds belangrijker. Bruidsparen hechten steeds meer waarde aan een persoonlijke invulling van hun bruiloft. Een gepersonaliseerde trouwjurk weerspiegelt perfect het karakter en het idee van de bruid. Als ze kan vertellen dat haar jurk helemaal naar haar wens is ontworpen en gemaakt, dan is de bruid trots en gelukkig.”

www.euro-mode.com

DEEL DIT BERICHT