ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

In memoriam: Nicola Maria Meyer

Het voormalig hoofd marketing van Wilvorst overleed in juni op 56-jarige leeftijd na een lang ziekbed. Met een emotioneel requiem namen vrienden en familie afscheid van de toegewijde marketingexpert.

Toen het inleidende lied Wir sind nur Gast auf Erden te horen was, viel het stil in de eenvoudige kerk Maria Königin des Friedens in Göttingen-Geismar. Ruim 150 mensen namen afscheid van Nicola Maria Meyer, die decennialang de marketingstrategieën van de herenmodefabrikant Wilvorst heeft bepaald.

Haar echtgenoot dr. Robert Meyer, haar vader Wolfgang Ott en talloze familieleden woonden het ontroerende afscheid bij. Haar vriendin dr. Birgit Simm sprak met een zeer persoonlijke toespraak woorden en gebeden voor Nicola Maria Meyer en blikte terug op haar toegewijde werk bij Wilvorst. “Nici was een sterke, veelzijdige persoonlijkheid, geïnteresseerd in veel zaken, diepzinnig, attent, niet lichtzinnig, strijdlustig, niet altijd gemakkelijk, maar altijd menselijk en hartelijk. Ze gebruikte haar werk als een stimulans om de bijzondere uitdagingen van het leven en haar gezondheidsproblemen het hoofd te bieden. Haar baan als marketing manager bij Wilvorst bracht haar veel genoegen en was erg belangrijk voor haar. Ze reisde veel voor haar werk en stortte zich vol passie op het organiseren van catalogi, beurzen, fotoshoots en nog veel meer. Ze deed haar werk met hart en ziel”, vatte haar goede vriendin Birgit Simm tijdens het afscheid samen.

DEEL DIT BERICHT