ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Manager Peter Damhuis van Herve Paris over de voordelen van produceren in Europa

Zo houden we de schwung in onze branche. Wat doen de fabrikanten om de trouwbranche verder te stimuleren? We vroegen het een aantal spelers.

“We hebben het geluk dat we dicht bij onze productie staan voor alle collecties van Herve Paris. Wij produceren in Europa, vervaardigen onze eigen stoffen en kant en hebben dankzij onze eigen exclusieve productielijn altijd volledige controle over het productieproces van elke trouwjurk – van de eerste stof tot het eindproduct. Daarom kunnen we snel en flexibel reageren op verzoeken van klanten en details aanpassen. Juist deze aspecten hebben de afgelopen weken veel voordelen opgeleverd. We ervaren elke dag hoezeer onze service wordt beloond door onze klanten. Dat motiveert ons natuurlijk in deze uitdagende tijden.

Tijd voor klanten

Het is een feit dat we minder kans hebben gehad dan in voorgaande jaren om onze nieuwe collectie te presenteren – we zijn hierin zeker niet het enige label in de bruidsmode-industrie. Maar in samenwerking met ons verkoopteam konden we individuele verkooppresentaties organiseren, de tijd nemen voor persoonlijke gesprekken en in ruil daarvoor konden we vaststellen dat klanten de tijd nemen om zich intensief in de nieuwe collectie te verdiepen, om vervolgens gericht voor het komende seizoen te bestellen. We hebben veel vertrouwen in ons team, de administratie en de verkoop. Daar zijn wij natuurlijk blij mee en ook best een beetje trots op.”

DEEL DIT BERICHT