ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

FASHION | NEW CLASSICS

Nieuwe interpretaties van klassiekers en bestsellers vormen de basis van succesvol samengestelde bruidsmodeportfolio's. Dit trouwseizoen ligt de focus meer dan ooit op sierlijke, romantische dessins met speelse en glamoureuze details: vooral op de elementen bloemen, kant en tule.

ALLURE BRIDAL – Flower layering

Allure Bridals gebruikt flower layering in dit romantische model. De kunstige lagen en combinatie van verschillende stoffen met bloemendetails geven het design diepte en een onvergelijkbare structuur.

www.allure-bridal.nl

 

AMÉLIE – Love so soft

Met de flatterende silhouetten en een selectie van transparante stoffen, staan ​​de 2023 Amélie-trouwjurken voor sierlijke lichtheid. Zacht vloeiende rokken van zachte tule in zachte pasteltinten worden gecombineerd met borduursels met bloemeneffect.

www.ameliebridal.de

 

CASABLANCA BRIDAL

Zoet & modern

Mooie wedding designs, opnieuw geïnterpreteerd voor moderne, modebewuste powervrouwen – Casablanca Bridal schittert met trouwjurken die beide combineren. Bloesems worden gepresenteerd in de vorm van 3D-applicaties of in een tattoo-look, en klassieke silhouetten worden gemoderniseerd met spannende mouwcreaties.

www.casablancabridal.com

 

EGLANTINE CREATIONS – French lace 2.0

Franse elegantie en aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in dit opwindende model van Eglantine Creations. In plaats van het klassieke Franse kant, ligt de focus hier op gehaakt, katoenen kant. Bloemen- en geometrische motieven geven de japon een spannende structuur.

www.eglantine-creations.com

 

EURO MODE DONNER – Modern glam

Veel bruiden willen glitter en glamour voor hun droomjurk. Euro Mode Donner vervult deze wens op een subtiele en effectieve manier. De keuze valt daarbij op subtiele glittertule, parels en kristallen.

www.euro-mode.com

 

KÜSS DIE BRAUT – Variëteit aan kant

De nieuwe Küss die Braut-collectie overtuigt met een grote keuze aan casual, lichte trouwjurken van én met kant. Bloemig, geometrisch patroon, fijn of grof katoenen kant – er is voor elk wat wils.

www.kuessdiebraut.de

 

LILLY – Retro revival

Deze bruidsjumpsuit is stoer en feestelijk tegelijk en geeft een moderne draai aan jaren 80-stijlelementen. Een speciale focus van deze creatie is de hooggesloten kanten top met pofmouwen.

www.lilly.de

 

LOHRENGEL – Bridal positivity

In de geest van body positivity, of een positief lichaamsgevoel, creëert Lohrengel bruidsjurken die alle lichaamsvormen laten schitteren en prachtig decoreren. Perfect gepositioneerd kant en vloeiende silhouetten flatteren alle bruiden in gelijke mate.

www.lohrengel.com

 

MADI LANE – Beachy romance

Applicaties van wilde rozen sieren deze romantische trouwjurk van Madi Lane. Het gedrapeerde lijfje met hartvormige halslijn en de nonchalante schouderbandjes dragen bij aan de sensuele, ontspannen look van de japon – perfect voor een strandhuwelijk.

www.madilane.com

 

RANDY FENOLI – Glitterpatroon

De Amerikaanse ontwerper Randy Fenoli presenteert adembenemende prinsessenstijlen met sprankelende rokken in zijn nieuwe collectie. Hij vertrouwt op glinsterende rasterpatronen die een sprankelende structuur creëren.

www.randyfenoli.com

 

ROSA CLARÁ – Classy couture

Met haar hoogwaardige droomjaponnen is de nieuwe Rosa Clará Couture-collectie gericht op de klassiek-romantische bruid die waarde hecht aan kwaliteit, een lichte uitstraling en klassieke elegantie.

www.rosa-clara.com

 

SINCERITY – Fine romance

In dit betoverende wedding design combineert Sincerity de populairste details voor de perfecte trouwjurk: een delicate blushtint, filigraine bloesems, flatterende draperingen, een middellange sleep. De zijbandjes en hoge peek-a-boo split voegen een sexy touch toe aan de creatie.

www.justinalexander.com/nl/sincerity-bridal/

 

TRÈS CHIC – Sexy back

Bloemenslepen zijn trendy. In plaats van de klassieke ronde of ovale vorm inspireert de bloemensleep met een grote, golvende zoom die doet denken aan de bladeren van een grote bloem. Bloemenborduursels en barokke ranken maken de look af.

www.treschicbridalwear.com

 

WEISE – Gewoon geweldig!

Panelen van gedetailleerd, gehaakt kant geven dit discrete design een rustiek-romantisch tintje. De vloeiende rok en de pofmouwen ondersteunen de stijl op harmonieuze wijze.

www.weise.eu

DEEL DIT BERICHT