ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

FASHION 2022: Princess Evolution

Bruidsmode maakt momenteel de evolutie naar een branche die emancipeert door, naast het klassieke ideaalbeeld van de princess bride, óók in te spelen op de veelzijdigheid van de moderne vrouw. In 2022 kan elke bruid een prinses worden.

Modeca: Voor meer individualiteit

Het Nederlandse bruidsmodelabel biedt bruiden de mogelijkheid om met haar Jazz-collectie een eigen look te creëren. Modeca viert het unieke van elke bruid.

www.modeca.com

Galia Lahav: Watervaltule

Met de collectie Do not disturb laat Galia Lahav zien hoe een prinsessentrouwjurk er in 2022 uit zou kunnen zien. De romantische essentie van de princess-klassieker blijft behouden en wordt versterkt door moderne details, zoals dramatiserende watervalmouwen van tule.

www.galialahav.com

Rembo Styling: Casual looks

De Civil-collectie van Rembo Styling richt zich op de ontspannen kant van de bruiloft. De jumpsuit van crêpe is elegant en chic, comfortabel en casual – perfect voor aanstaande bruiden die hun grote dag liever in een broek vieren, en óók een echte trouwoutfit willen dragen.

www.rembo-styling.com

 

TREND II

Fairy Princess

Weise: Lentegevoel

Met deze betoverende trouwjurk toont Weise gevoel voor trends, gecombineerd met een vleugje magie en veel romantiek. 3D-bloemen, uiterst delicate tule in perzik en een luchtig, licht silhouet geven de bruid een lenteachtige feeënlook.

www.weise.eu

Sottero and Midgley: De perfecte mix

Japon Kenleigh is een combinatie van alles wat bruiden wensen van een nieuwe prinsessenstijl: cool pastelroze, bloemdetails, kant, fluffy tule en accenten van microparels.

www.maggiesottero.com

Casablanca: Multidimensie

In model Rebekah combineert Casablanca verschillende lagen stoffen en decoraties tot een multidimensionale droomjapon. Vooral de 3D-bloemen geven deze trouwjurk een spannende structuur.

www.casablancabridal.com

Amélie: Flower Baby

Amélie Bridal vervult de wens van de bruid met een combinatie van klassiek, trend en comfort. Deze maternity-trouwjurk is daar het perfecte voorbeeld van. Hier worden trendy transparante en romantische bloemdetails gecombineerd met een comfortabele, maar evengoed flatterende pasvorm.

www.ameliebridal.de

 

TREND III

Party Princess

Wona: City Chic

Urban bruiden willen vaak coole city vibes voor hun bruiloft en hun trouwjurk. In dit soort gevallen zijn glinsterende glamourmodellen zoals deze droomjapon van Wona ideaal.

www.wonaconcept.com

Eva Lendel: Corsage comeback

Na het enorme succes van de Netflix-serie Bridgerton zijn korsetten weer helemaal in. Eva Lendel presenteert een moderne variant. In dit sexy model trekt de bruid ieders aandacht.

www.evalendel.com

Trés Chic: Sexy superlatieven

Pure by Trés Chic: deze ontwerpen zorgen voor instant zelfverzekerheid! Van de vetersluiting op de rug tot tattoo-effecten, tot de vorm van het kant – elk kleinste detail van de jurk is ontworpen om de bruid nog mooier te maken en haar tegelijkertijd een gevoel van veiligheid en sexy extravagantie te geven.

www.treschicbridalwear.com

Cosmobella: Party like a 2022 bride

De perfecte, party-ready trouwjurk is zeker een van de bestsellers in 2022. Na zo’n lange wachttijd is een onstuimig feest wat bruiden willen. Model Cosmobella is hiervoor bij uitstek geschikt.

www.cosmobella.com

DEEL DIT BERICHT