ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Fashion 2021: Winter Wedding

We verlangen naar inspiratie met toekomstperspectief, naar ontwerpen die bruiden weer laten dromen en een gevoel van veiligheid geven. Daarom kijken we met een positieve blik naar het nieuwe jaar en delen we de allermooiste collectie-highlights van het komende trouwseizoen.

LADYBIRD

Highlight van het winterse design

Een sleep geeft de bruidsjurk een glamoureuze uitstraling die perfect tot z’n recht komt als de bruid naar het altaar loopt.

ladybird.nl

KÜSS DIE BRAUT

Warm voor het hart

Trouwen als de temperaturen laag zijn wordt een mode-highlight dankzij de accessoirecollectie van KÜSS DIE BRAUT. Winterbruiden kunnen zich verheugen op donzige teddy-bruidsjassen, casual gebreide truien en vesten.

kuessdiebraut.de

PHOENIX GOWNS

Winter-boho

De boho-bruiloftstrend wordt heerlijk winters geïnterpreteerd door Envy by Phoenix. Het golvende kantdesign van de trouwjurk met lange mouwen glinstert discreet en geeft het een spannende structuur.

phoenixgowns.co.uk

ST. PATRICK

IJsprinses

Een jurk om bij weg te smelten, uit het atelier St. Patrick. De prinsessensilhouet van chantillykant, de top in korsetstijl en de 3/4 off-the-shoulder mouwen passen prachtig bij een droomwinterbruiloft.

sanpatrick.com

DEEL DIT BERICHT