ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Fashion 2021: Bridal capes

We verlangen naar inspiratie met toekomstperspectief, naar ontwerpen die bruiden weer laten dromen en een gevoel van veiligheid geven. Daarom kijken we met een positieve blik naar het nieuwe jaar en delen we de allermooiste collectie-highlights van het komende trouwseizoen.

MAGGIE SOTTERO

Queen b(ride)

Koninklijk, glamoureus, elegant – het label Maggie Sottero hult de bruid dit jaar in zelfvertrouwen met deze bruidscape. Tule gecombineerd met 3D-ornamentkant zorgt voor een harmonieuze look die perfect past bij de nauwsluitende jurk.

maggiesottero.com

ENZOANI

Pinky promise

Een verfijnde look: model Patty uit de Enzoani-collectie 2021. Een bijzonder kenmerk is de combinatie van een gladde cape met een V-hals. Pinky loops, lusjes voor pinkvingers, zorgen voor de perfecte flow.

enzoani.com

MADI LANE

Afneembare magie

De nieuwe generatie bruiden is weg van model Avalon van Madi Lane, omdat de cape van tule bij de jurk is inbegrepen. De mix van de sluier en sleep geven deze look een magisch, sprookjesachtig karakter.

madilane.com

ELFENKLEID

Plissé please!

Dit cape-ontwerp van Elfenkleid brengt de glamour van vervlogen modetijden tot leven. Het plissémodel tot op de grond met de opvallende, opstaande kraag doet denken aan Victoriaanse mode – modern geïnterpreteerd.

elfenkleid.com

DEEL DIT BERICHT