ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

European Bridal Week gaat op 1 april 2023 van start

European Bridal Week claimt de grootste bruidsmodevakbeurs te worden voor Noord-Europa.

Op zaterdag 1 april 2023 vindt de grootste bruidsmodevakbeurs van Noord-Europa plaats in de Messe Essen, Duitsland. Bezoekers en standhouders uit de hele wereld zijn vanaf zaterdag 1 april voor drie dagen welkom in de twee grote hallen.

Met niet minder dan 500 belangrijke merken die hier onder één dak te vinden zijn, wordt dit jaarlijkse evenement de plaats waar bruidsmoderetailers gericht hun 2024 collecties bestellen.

Beurs met nieuwe functies

“We zijn erg blij dat we dit jaar nieuwe ‘features’ kunnen presenteren die deze beurs naar een hoger niveau tillen om nog meer magie te bieden, bijvoorbeeld de Designer Area en de Instagram Candy Bar,” zegt Siegrid Hampsink, evenementdirecteur van de European Bridal Week. “Dit biedt de mogelijkheid voor creatieve ontwikkeling van dit platform. De EBW was al lang een sterke platform in Noord-Europa, maar staat nu wereldwijd in de schijnwerpers, wat zich al weerspiegelt in het aantal voorregistraties.”

Designer Area

Een van de bijzondere hoogtepunten zal de Designer Area zijn. Hier vindt u exclusieve ontwerpers van over de hele wereld die individuele mode ontwerpen en de trends van morgen bepalen. Onder de fijnste merken uit Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Zweden, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten zijn dit modehuizen die altijd een ‘statement’ maken en waarbij het budget minder belangrijk is dan het uiteindelijke resultaat.

Ook zullen de prachtige modeshows van de European Bridal Week weer plaatsvinden op zaterdag en zondag. De ontwerpers die hun exclusieve collecties presenteren, zijn zowel grote internationale merken als nieuwe labels die de trends van morgen in de schijnwerpers zetten.

De European Bridal Week vindt plaats van 1 tot 3 april in de Messe Essen.

DEEL DIT BERICHT