ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

De marketing manager van Elsa Coloured Shoes over persoonlijk klantcontact en lopende collecties

Zo houden we de schwung in onze branche. Wat doen de fabrikanten om de trouwbranche verder te stimuleren? We vroegen het een aantal spelers.

“We zijn veelal persoonlijk in contact getreden met onze klanten om te kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Wij zijn steeds via alle kanalen 24/7 bereikbaar gebleven voor onze klanten door in shifts te werken. Op dit moment plannen we collectiepresentaties via videocalls of we bezoeken de klanten persoonlijk met de nieuwe collectie. Verder zijn we voornemens om open dagen te organiseren in onze showroom in oktober/november. Uiteraard sturen we alle klanten aan het eind van het jaar een brochure toe met de nieuwe collectie.

Korting

We komen de komende maanden met speciale acties in de vorm van onze specials-brochures. De prachtigste modellen uit de voorgaande collecties worden nu aangeboden tegen zeer speciale inkoop- en verkoopadviesprijzen. De collecties voor Rainbow Club, Fiarucci en Mr. Fiarucci zullen er voor 2021 wat kleiner uitzien, maar wel met échte eyecatchers en highlights. Er zullen meer topmodellen uit 2020 in de collectie blijven. We denken dat deze maatregel de bruidswinkels iets meer rust biedt en hen de kans geeft om de huidige collecties te verkopen.”

DEEL DIT BERICHT