ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

EBW uitgeroepen tot ‘’Best Bridal Fashion Exhibition 2023’’

De European Bridal Week is dit jaar een van de winnaars van de Global Wedding Awards en is bekroond als ‘’Best Bridal Fashion Exhibition 2023’’.

De organisatoren van deze grootste vakbeurs van het jaar in de bruidsmode-industrie in Noord-Europa zijn erg blij met deze prijs. Tijdens European Bridal Week werden 500 collecties gepresenteerd. Deze trokken een recordaantal retailers aan, afkomstig uit maar liefst 48 verschillende landen.

Siegrid Hampsink: “We leggen nieuwe normen vast bij de EBW.”

“Deze onderscheiding is een grote eer voor ons team,” zegt Siegrid Hampsink, Evenement-Directeur van de European Bridal Week. “We hebben altijd nieuwe normen gesteld bij de EBW, vooral na twee jaar pandemie was er bij alle betrokkenen een hernieuwd enthousiasme te merken bij het evenement van dit jaar. De EBW was al lange tijd een sterk platform in Noord-Europa, maar staat nu, met een exclusief ontwerpersgebied en fantastische modeshows, in de globale schijnwerpers. Het feit dat dit alles nu zo prachtig wordt erkend en dat de European Bridal Week wordt bekroond als ’Best Bridal Fashion Exhibition 2023’, maakt dit voor ons als team heel bijzonder.”

Andrew Lookman: “We creëren magische ervaringen!”

Ook Andrew Lookman, Managing Director van United Fairs, organisator van de European Bridal Week, weet dat het een lange weg was naar de award voor ’Best Bridal Fashion Exhibition 2023’. “We zijn natuurlijk des te blijer met deze bijzondere onderscheiding,” zegt Lookman. “Als team halen we veel geluk uit wat we dagelijks voor onze exposanten en bezoekers realiseren. Iedereen draagt bij aan de European Bridal Week om voor alle betrokkenen een magische ervaring te creëren. De gidslijn van de EBW 2023 beschrijft het precies: Samen Magie Creëren. En daarom willen we deze award, georganiseerd door LUX Life, doorgeven aan onze exposanten en bezoekers. Geweldige dingen bereik je alleen als je weet dat je omringd bent door sterke partners in de branche die collegialiteit en vriendschappelijke samenwerking waarderen.”

Planning voor de EBW van 13 tot 15 april 2024

De planning voor de European Bridal Week 2024, die opnieuw zal plaatsvinden in de Messe Essen (Duitsland) van 13 tot 15 april 2024, is al in volle gang. Een groot aantal reserveringen is nu al bevestigd en exposanten en bezoekers kunnen zich opnieuw verheugen op een prachtige vakbeurs met hoogwaardige hoogtepunten op het gebied van fashion.

European Bridal Week has been awarded the title of „Best Bridal Fashion Exhibition 2023“ in this year’s Global Wedding Awards.
European Bridal Week has been awarded the title of „Best Bridal Fashion Exhibition 2023“ in this year’s Global Wedding Awards.

DEEL DIT BERICHT