ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Milena Zoro van Zoro Zürich heeft zich aangepast aan haar veeleisende klantenkring

Branche-kenners over de verscheidenheid in de bruiloftsmarkt. Onze kleurrijke samenleving komt steeds meer naar voren in de bruidsmodesector. Of het nu gaat om de maatvoering, de collectiefotografie of de samenstelling van de collecties: diversiteit is het toverwoord.

Hoe kunnen we ons nog meer aanpassen aan de diverse doelgroepen?

“In Zürich hebben wij een zeer divers, internationaal publiek. De inwoners zijn modieus en stijlvol. En onze internationale klantenkring is veeleisend op het gebied van kwaliteit en service – dat hebben we in de loop der jaren onder de knie gekregen en geperfectioneerd. Ook de samenstelling van het verkoopteam is heel belangrijk: je moet aan de hoge eisen van deze klantenkring kunnen voldoen en over een berg aan kennis beschikken.”

Hoe stel je een zo divers mogelijke collectie samen?

“Vanaf dag één hebben wij in onze winkel gekozen voor hoogwaardige collecties. Het was ons vanaf het begin duidelijk waar we ons wilden positioneren en we hebben in de loop der jaren geen compromissen gesloten. Onze jurken komen van gerenommeerde couturestudio’s en van gerenommeerde ontwerpers. En qua prijzen hebben we ook altijd gecommuniceerd dat goede kwaliteit niet tegen spotprijzen verkrijgbaar is.”

DEEL DIT BERICHT