ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Dick van Zutphen, Modeca: Run op bruidsmodewinkels

Uiteraard voelen we de gevolgen van COVID-19 ook bij Modeca. De nabestellingen zijn beduidend lager dan in voorgaande jaren. Dit heeft echter geen invloed op de sfeer, die wij als zeer positief ervaren. Niet in de laatste plaats omdat veel bruidsmodezaken inmiddels weer open kunnen. Veel ondernemers willen onze nieuwe collecties voor 2022 graag zien. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we vanaf april de previewcollecties gaan uitleveren aan de winkels die daar behoefte aan hebben.

#UnitedWeStand

Voor ons geldt al vanaf het begin van de coronapandemie het motto #UnitedWeStand.  We weten dat deze tijden een grote uitdaging zijn voor ons allemaal en we reageren daarop door persoonlijke, zeer open gesprekken te voeren met onze Modeca-partners en samen naar oplossingen te zoeken. Een belangrijke factor voor beide kanten is dat je met elkaar in contact blijft en niet simpelweg je kop in het zand steekt. Als fabrikant hebben we de taak om begrip op te brengen voor de situatie van de winkelier en op hun vragen en verzoeken te reageren. Dit is niet altijd mogelijk, maar je kunt meestal ergens in het midden tot een oplossing komen. In de huidige situatie moeten we met z’n allen de schouders eronder zetten, dan worden dingen mogelijk die voorheen onmogelijk leken. Dit werkt twee kanten op.

Frisse energie

Inkopen voor het seizoen 2022 mag u als retailer niet schrappen. Nieuwe collecties zien en beleven geeft altijd inspiratie en frisse energie. Het is echter wel belangrijk om goed voorbereid in te kopen voor het seizoen, met een goed beeld van de japonnen die u nog in voorraad heeft en ook met betrekking tot uw budget. We hebben er alle vertrouwen in dat als alle winkels weer open zijn, er een echte run op de bruidsmodewinkels komt. Dan moet u er als retailer zeker van zijn dat u de nieuwste trends aan bruiden kunt presenteren. En dat u kunt rekenen op ons als fabrikant.

www.modeca.com

De directeur van Modeca Dick van Zutphen, roept bruidsmodewinkels op om goed voorbereid in te kopen.

DEEL DIT BERICHT